- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
englishman
csendes tag
-
Norby86
őstag
válasz
SFanatic #5286 üzenetére
Egy privát kérdés a végére.
Te ha fontos lenne a hangzás is meg a vízállóság is, e mégis gondolkodóba esnél ahogy én most, melyiket vennéd? Anker Soudcore Sport Xl, Anker Soundcore 2, vagy Tribit Xsoung Go? Nem tudok dönteni.
Vajon van e olyan jó a hangja a Sport XL-nek mint a Soundcore 2-nek, ez is jó kérdés...videóba nehezen jön át.
-
umfrider
senior tag
válasz
SFanatic #5273 üzenetére
Köszi!
Idő közben kicsit feljebb vittem a lécet, itthon is szívesen hallgatnánk a hangját, nem csak menet közben. Homepod-ot és társait nem valószínű, hogy vásárolnék, ennyit nem ér nekem.
1
2
3 - Marely talán kicsit túlárazott a tudásához képest
4Igaz az Anker is itt van kb árban, de most választanom kell melyik kezemet harapom meg, mert szombaton utazunk. Kicsit későn kaptam észbe.
-
Norby86
őstag
válasz
SFanatic #5282 üzenetére
Nézegettem amiket írtál, de a JBL Flip 4 nekem már drága, az xsound go pedig ugyan ezt a szintet hozza kb, semmivel sem hallottam jobbnak a youtube videóban. Szóval maradt a Soundcore 2 vs. Sport XL. Nekem az nem jön át pontosan a videókba hogy a soundcore 2 és a sport xl között valóban mint ha kevésbé lenne részletes hangja a sport xl-nek? Vagy tévedek?
Két tesztvideó is elég jól sikerült a témában, azokon hasonlítottam össze, az egyiken egy Mifa A10-el hasonlítja össze, amiben a Mifa természetesen alul marad: [link]
Másik videóban pedig kimondottan a Soundcore Sport XL-t hallgattam meg és számomra mint ha tompább lenne a közép-magas tartomány. Vagy a fülem rossz?
[link] -
Norby86
őstag
válasz
SFanatic #5280 üzenetére
A vízállóságot úgy értettem hogy teljesen vízbe meríthető. A soundcore 2-ről azt tudtam hogy csak cseppálló, ezért is hajlok a sport XL felé még ha picit csúnyábban is néz ki. De ez hogy vízbe meríthető a sport XL, mennyire biztos? Mert mióta a vízállónak mondott BlitzWolf BW-F3 hangszórómba befolyt a víz és tönkrement, azóta fenntartásokkal kezelem ezeket a dolgokat.
Amúgy ár/érték és hangzás arányában ez a legjobb választás ha vízállót akarok vagy még tudsz ajánlani mást esetleg? Nekem a basszus, a hangzás és a vízállóság a fontos, persze a jó üzemidővel együtt. -
Norby86
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged