- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5281 üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest