- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #9737 üzenetére
Ikea Frekvens sel van valakinek tapasztalata? Kérdés igazából, hogy a nagyobb Frekvens szól jobban, vagy az Eneby 20.
Többen DOSS SB XL-t ajánljátok, lényegében ez a 3 jönne szóba, mint opció. Ikeásban a cserélhető akku és az esetleges meghibásodás miatti garanciáztatás is szimpi.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
keresek BL hangszórót. Kb 20.000-at szánnék rá. Olyan kütyü érdekel, aminek tiszta a hangzása. Akkuja legyen jó, első sorban kültéren használnánk.
Köszönöm
-
umfrider
senior tag
Hali
Megérkezett az Edifier R2000DB
Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire prémium cucc. Gondosan becsomagolva, kiváló anyaghasználat, nagyon esztétikus és elegáns.Hangzásban szerintem tökéletes, bár szvsz bot fülű vagyok, nekem tökéletes!
-
umfrider
senior tag
Közben olvastam pár véleményt stb. Azt tapasztalom, hogy arányaiban sokan panaszkodnak a garancia időn túli hibákra és apróbb, bosszantóbb meghibásodásokra. H/K már nem az a H/K mint 5-8 éve?
Végül megrendeltem az Edifiert, bár a H/K dizájnba nagyon tetszik. Főleg az Aura. Majd, ha lesz fölös pénz, lehet, hogy veszek egy B&W-t -
umfrider
senior tag
válasz
Williamgrant #8510 üzenetére
Hát jó, meg is rendeltem
-
umfrider
senior tag
válasz
Williamgrant #8507 üzenetére
Jónak tűnik!
emag-on 60k, bestmarkt-nál 100e. Ez tuti?
[link] -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Az alábbiakon gondolkodom. Nem fő szempont a hordozhatóság.
Aurával aggodalmam, hogy a dizájn a hangzás rovására ment-e a tervezésnél?
Go+ play-el kapcsolatban van tapasztalata valaminek?
[link]köszönöm
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Beltérre keresek hangszórót. Harman Aura 3-at néztem, van valakinek tapasztalata? (Láttam korábbi hsz-ekben, hogy a 2-es nem túl ajánlott, bár régebbi, 2017-2018-as kommenteket találtam)
Nappali-étk-konyha 47 m2, galériás. Így a teljes légtér kb 350 m3
Dizájnban nem JBL kategóriát szeretnénk, kb 80-100e árkategóriában.Köszönöm
-
-
umfrider
senior tag
válasz
SFanatic #5273 üzenetére
Köszi!
Idő közben kicsit feljebb vittem a lécet, itthon is szívesen hallgatnánk a hangját, nem csak menet közben. Homepod-ot és társait nem valószínű, hogy vásárolnék, ennyit nem ér nekem.
1
2
3 - Marely talán kicsit túlárazott a tudásához képest
4Igaz az Anker is itt van kb árban, de most választanom kell melyik kezemet harapom meg, mert szombaton utazunk. Kicsit későn kaptam észbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest