- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #19327 üzenetére
Sokan (itt a topic-ban is) panaszkodtak rá, hogy nagyon merül kikapcsolt állapotban.
Szóval szvsz. Motion+
... nem rég kemény 60 € volt (most épp 100 ...)Na, látom szép lassan a kétkedők is (ill. kb. mindenki is) Uboom X-re váltanak
-
carl18
addikt
válasz
Albert.Tamas #17711 üzenetére
Akkor oda viszem személyesen!
Úgy se jártam még kínába.
Legalább megnézzem hogyan készül. -
carl18
addikt
válasz
Albert.Tamas #17709 üzenetére
Erre is lesz 18 hónap.
Azért ezen se könnyen mennek tönkre ha a ember vigyázz rá. -
hcol7
senior tag
válasz
Albert.Tamas #17574 üzenetére
ilyenert enis kaptam nemreg figyelmeztetest. pedig arat sem irtam be, csak evodtem hangosan, hogy ha ugyjon ossze, eladnam az MBP t.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #17572 üzenetére
De miért?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Albert.Tamas #17568 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy az UboomX egy felfújt marketing dolog - pont az ellenkezőjét: attól tartok, hogy hiába a minőség, lehet, hogy sok vevő inkább veszi majd a jobban marketingelt Soundcore-okat.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Albert.Tamas #17561 üzenetére
-
válasz
Albert.Tamas #17554 üzenetére
Szuper! Mivel jobb a többinél?
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas #17563 üzenetére
Ja és ha kihuzom az arambol nem veszi vissza a teljesítmenyet ugyan az
-
válasz
Albert.Tamas #17397 üzenetére
Várjuk a tapasztalatokat!
-
L4D1K
őstag
válasz
Albert.Tamas #17397 üzenetére
Ua szállítja / rendeli - mindegy honnan veszed.
Írj ha megjött - engem nagyon érdekel
-
szab120
tag
válasz
Albert.Tamas #17376 üzenetére
Kipróbáltam szinte az összes létező márkát bt hangszórókból, de vifánál jobbat még nem hallottam. Nyilván akinek műbasszussal és V hangképpel teli boomboxokra van szüksége, az sosem fogja értékelni ezt az egyenes hangképet. Egyszerűen gyerekjátéknak tűnik a többi hangszóró a vifa mellett, legyen az bose/hk/soundcore vagy bármilyen más hangszóró. (a mai napig meglepődöm, hogy a "kis" Helsinkiből milyen hang jön ki, pedig napi használatban a Stockholm 2.0 van, utóbbi pláne libabőr)
Nyilván aki vízállóságot/ledfüzéreket/ütésállóságot szeretne, annak nem való.
Egyébként ami most már árban/külalakban/felhasználhatóságban meggyőző, az a hk Citation 200. Érdemes vele egy próbát tenni. Viszonylag kevesen ismerik, de sokkal jobb a hangképe (pláne wifin keresztül), mint a go+play/onyx szériának. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #17362 üzenetére
Megtisztelsz, de én se vagyok orákulum
Ahogy írtam a három hangszóró tök más kategória, és mivel nem írtad, hogy úgy amúgy mik a preferenciáid, én így biztos, hogy még tippel se nagyon tudok szolgálni.
Tudod, mintha azt kérdezném: Mazda MX-5, Tesla Model 3 vagy KIA Sportage?" ... volt vifám hat nem rossz de nem is akkora nagyszám ... "
Én még nem hallottam Vifa-t, de mindenhonnan azt hallom, hogy (méret) kategóriában az egyik legjobb. Nekem inkább az á-értékkel és a design-al van gondom ...
... és azzal, hogy nem igazán látom a cég állapotát. Évekkel ezelőtt voltak hírek, hogy bedőlt. Nem is jelent meg új hangszórójuk ki tudja mióta, de a régi paletta kapható.#17365 Tiger.
Bocsi, de nálad is az a gond, hogy nem látom (lehet ez az én hibám), hogy mit akarsz
A BlitzWolf BW-WA3 Pro egy akkumulátoros hordozható hangszóró, míg a Edifier D12 inkább egy "bookshelf speaker" → nincs benne akkumulátor.#17367 carl18
Kínosan nagy a csönd az UBoom X körül. Oluv is az egyel korábbi videójában csak problémákról számolt be, a legutóbbiban pedig a fülesét promotálta. Pedig nem egy követője faggatja szinte folyamatosan, hogy mikor jön az X.
Ja manual (én is link-eltem itt hónapokkal ezelőtt) meg spec. már régóta tudható, mégis ... -
ribarszki
őstag
válasz
Albert.Tamas #17374 üzenetére
Volt oslod?
-
hcol7
senior tag
válasz
Albert.Tamas #17370 üzenetére
ennyiert en megneznem a vifa oslot is.
-
tibbike01
őstag
válasz
Albert.Tamas #17368 üzenetére
Bose SoundLink Max. A felsoroltak közül én tuti ezt venném.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Boom 2 Plus ennyiért nagyon jó vétel. Óriási hangerővel és dinamikával. Igazi buli cucc. Én szeretem a hangját, az EQ testre szabhatósága nagyon rugalmas. Itthon is hallgatom pedig Onkyo-Mission cuccaim vannak. Az igaz hogy főleg a gyereknek zenélgetek vele meg kint a kertben. De most lesz egy komolyabb buli is ahol bevetem. Strapabíró masszív cucc baromi jó fényekkel. Ha kirobbanó zene kell kinti bulira hibátlan, bevágható a medencébe is.
-
carl18
addikt
válasz
Milyen árkategóriába keresel hangszórót attól függ? És milyen alkalomra.
Boom2plus valóban egész jó 63E forintért de kicsit többet van Tribit Stormbox Blast is. -
ribarszki
őstag
válasz
Vifa Oslo
-
tibbike01
őstag
válasz
JBL Charge 5
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #17360 üzenetére
"Tudom mas kategoria ... "
Mindhárom teljesen más kategória. -
válasz
Albert.Tamas #17255 üzenetére
Nem könnyíted meg senkinek a tanácsadást, felsoroltál 30e-től 140e-ig 5db részben más hangú és teljesítményű hangszórót.
Ha esetleg felsorolod az igényeidet (hordozhatóság,elsődleges használati hely, mennyi üzemidő ami kellene, mire lenne használva teljesítmény tekintetében, milyen stílusú zenék mennének rajta többségében), akkor könnyebben kapsz tanácsot.
Annyi biztos, hogy valós outdoor felhasználásra a Go Play 3 nem jó.Gyenge üzemidő, nincs vízállóság, a sub az alján nem védett.Az ilyen házkörüli benti és kinti asztalra pakolós cucc, ezt nem ajánlatos földre/fübe lepakolni, nem egy magaddal cipelős cucc.Mivel a felsorolásban árban a HK a tetején van a Motion+ meg az alján, a többi viszont hasonló sok szempontból, így szerintem azokból kell majd választani.
A Tribit szerintem nagyon ratyi külsejű hiába jó a hangja (szubjektív vélemény)
Ha nagyon kell most valami, akkor MB2P, ha ráérsz még akkor megvárhatod a Uboom X-et, erre sokan kíváncsiak vagyunk. -
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas #17254 üzenetére
Vagy Harman/Kardon GO and Play 3 ?
-
Albert.Tamas
tag
válasz
Albert.Tamas #17253 üzenetére
Vagy UBoom X?
Várjak ra UBoom X?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Asztalos klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest