- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Acélfarkas #15348 üzenetére
Szerintetek ha berendelem de ugy dontok felesleges nekem, elviszik marketplacerol 30k korul? Van ennek itthon masodpiaca, keresik?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Rhino82 #15339 üzenetére
Most nézem, hogy 30k körül lenne a Motion+
Szerintetek megéri váltani Soundcore 3 -ról? Általában itthon hallgatom podcastekhez, de zenéhez is elég gyakran megy. Nappaliban meg van egy Edifier S1000DB, az megy a nagyobb zenélésekhez, filmekhez, szóval csak ilyen másodlagos, itthon pakolgatós hangszórónak használom.
Nem tudom, hogy szükségem van-e lecserélni a Soundcore 3 -at
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Akinek volt már Soundcore Anker 3 és Motion+, mekkora különbséget hallottatok? Gondolkozok a váltáson, főleg podcastekre használom a jelenlegi Soundcore3 -at.Köszi
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Honnan érdemes beszereznem Soundcore 3 / Soundcore Anker 2 -t ? Esetleg nincs valakinek aki megválna tőle? -
ad4m1337
aktív tag
Nalam is frissitett az app
Szerintem verhetetlen 10-12k Ft -ért ez a hangfal (akcióban Aliról), viheted bárhova, törheted-zúzhatod, beleesik a medencébe stb. és ritkán kell tölteni a 24h üzemidő miatt.
Bár ennek ellenére én upgradelek a Boostra ha lesz akcióban, kicsit több basszust szeretnék, persze az meg nagyobb és kevesebb üzemidő, és nem vizallo.
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Varhato a kozeljovoben Anker soundcore boost akcio valahol? Alin a legolcsobb vagy van mas forras?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Most akciós Alin az Anker termékek. Vettem egy Soundcore 3 -at de most láttam, hogy létezik Soundcore Boost is és lehet kicserélném.Ritkán használnám, általában teraszon 1-2 órát, néha strand, stb. de többnyire home officeban a dolgozó szobában szólna.
Tudom, hogy a Boost nehezebb, nagyobb, fele annyit bír, de megéri a nagyobb basszus és/vagy hangteljesítmény az upgradet? Még most ki tudom cseréltetni velük
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest