- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Acélfarkas #15348 üzenetére
Szerintetek ha berendelem de ugy dontok felesleges nekem, elviszik marketplacerol 30k korul? Van ennek itthon masodpiaca, keresik?
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Rhino82 #15339 üzenetére
Most nézem, hogy 30k körül lenne a Motion+
Szerintetek megéri váltani Soundcore 3 -ról? Általában itthon hallgatom podcastekhez, de zenéhez is elég gyakran megy. Nappaliban meg van egy Edifier S1000DB, az megy a nagyobb zenélésekhez, filmekhez, szóval csak ilyen másodlagos, itthon pakolgatós hangszórónak használom.
Nem tudom, hogy szükségem van-e lecserélni a Soundcore 3 -at
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Akinek volt már Soundcore Anker 3 és Motion+, mekkora különbséget hallottatok? Gondolkozok a váltáson, főleg podcastekre használom a jelenlegi Soundcore3 -at.Köszi
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Honnan érdemes beszereznem Soundcore 3 / Soundcore Anker 2 -t ? Esetleg nincs valakinek aki megválna tőle? -
ad4m1337
aktív tag
Nalam is frissitett az app
Szerintem verhetetlen 10-12k Ft -ért ez a hangfal (akcióban Aliról), viheted bárhova, törheted-zúzhatod, beleesik a medencébe stb. és ritkán kell tölteni a 24h üzemidő miatt.
Bár ennek ellenére én upgradelek a Boostra ha lesz akcióban, kicsit több basszust szeretnék, persze az meg nagyobb és kevesebb üzemidő, és nem vizallo.
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Varhato a kozeljovoben Anker soundcore boost akcio valahol? Alin a legolcsobb vagy van mas forras?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Most akciós Alin az Anker termékek. Vettem egy Soundcore 3 -at de most láttam, hogy létezik Soundcore Boost is és lehet kicserélném.Ritkán használnám, általában teraszon 1-2 órát, néha strand, stb. de többnyire home officeban a dolgozó szobában szólna.
Tudom, hogy a Boost nehezebb, nagyobb, fele annyit bír, de megéri a nagyobb basszus és/vagy hangteljesítmény az upgradet? Még most ki tudom cseréltetni velük
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest