- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
r_zsolt #19718 üzenetére
https://www.av-online.hu/
Nézz meg pár videót youtube-on, hogy egyáltalán megfelel-e a stílus és a szakmaiság.
Objektív tesztelő nemzetközi szinten is alig van, jellemzően a fizetett hirdetéseket próbálják elfogulatlan teszteknek álcázni.Ez a termék azért lesz érdekes, mert nagyon drága és biztosan nem a zenei hangzás a cél tekintettel a környezetre, ahová szánják. Tudom, hogy a Makitának is van ilyen (az szerintem borzasztóan szól), meg gondolom a többi szerszámgép gyártónak is. Ahogy a kollega mondja, nagyon speciális és ezáltal vékony a piaca. Én sokkal inkább promóciós termékként tekintek rá: az a cég, aki lead egy 2-3 M Ft-os rendelést szerszámgépekre, az kap egy ilyet ingyen. Számomra ez némileg meg is magyarázza a magas árat, mert így nagyobb értéknek tűnik.
-
carl18
addikt
válasz
r_zsolt #19718 üzenetére
Üdv!
Megnéztem így vakon nem tudok róla mint mondani.
(Szerszám Súlya (kg)7.7Szerszám Hossza (mm)505.5)
Igazság szerint 5 év garancia miatt, lehet a gyártó valami tartosat hozott létre ha ennyi garanciát mer vállalni.De persze nincs benne akku külön kell csatlakoztatni így IPX 4-es védelem jár mellé.
A gyártó leírása alapján ennyit tudok mondani, hallani kéne élőbe hogy komoly tapasztalatot lehessen levonni.
Nekem Van Egy Earfun UBoom X az ellen gyorsan eldőlne mit is tud azért a 150.000 forintos árcéduláért. Más felől ennyiért van GO Play 3 vagy Boombox 3 is, De W-King X20 is megkapható ennyiért. Mivel nem hallottam nem akarok előre leírni, de pár kép meg leírás alapján nehéz körül írni mit tud.
A Leírás ami az oldalukon van is igen szegényes. (1 woofer, 2 mid-range, 2 tweeters and 2 passive)Itt azért van konkurencia bőven, szóval jó kérdés ezért az árért a konkurencia mellet mit tesz le az asztalra.
-
válasz
r_zsolt #8098 üzenetére
Vegyél egy Amazon Echo Dot-ot, és még azt is szépen el fogja mondani milyen időjárás várható, vagy mennyi most az EUR árfolyam ha megkérdezed tőle. Plusz ugye nem kell neki wifin kívül semmi és akár rádiókat, akár streaming szolgáltatódat elérheted vele:
Pl: Alexa, play frank sinatra songs on spotify.
Alexa, play dance wave radio.Voilá.
Egy irodába úgysem üvölthet a zene, felesleges nagyobbat venni.
-
kaszibat
tag
válasz
r_zsolt #7872 üzenetére
Nekem van mindkettő és bátran állítom, hogy az Anker nagyon jó vétel, szerintem megéri rászánni a több pénzt és azt venni. Ha az Ankert vettem volna először, akkor a DOSS már szóba sem jöhetett volna. Persze ár/érték arányban még jó vétel a DOSS, de egymás mellett az Anker jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest