- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
konvergal #17236 üzenetére
Azért kérdem, mert ez így eléggé sziszifuszi ...
... mármint megtalálni azt, ami nálad tuti nem fog "csúszni". Egyáltalán, fontos a bt., a hordozhatóság (az akkumulátor) ... mind-mind olyan kérdések, amit át kellene gondolni!
Ha, igen, akkor is azt mondom, hogy ez legyen az alacsonyabb prio. A legtöbb TV-n, de a számítógépen pláne, simán lehet késleltetést állítani. Macera? Egyszer.
Én pl. LDAC-os fejest és fülest használok, mikor TV-n vagy számítógépen nézek filmet Kodi alól. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
konvergal #15885 üzenetére
" ... latency szempontból nem olyan jó még kábellel sem."
Még vezetéken keresztül is? Hmm ...De, tudod mi lesz a legnagyobb baj?
Nem tudom milyen rendszert használsz, de én most - hogy kipróbáltam a Soundcore Motion+ hangszóróm - összekapcsoltam (bluetooth-on) a Win11-es PC-mel.
Működik a dolog, de pusztítóan halk a felvétel, pedig "koppra" van tolva mic. hangereje. Ugyanígy jártam múltkor egy vezetékes mikrofonnal. Nálam egyedül a bt.-s fej- és fülhallgatók működnek ilyen körülmények között rendesen, és eddig nem sikerült rájönni az okára. Anno a vezetékes mikrofon miatt kicsit túrtam a netet, és rengetek sorstársba futottam bele, aki arra panaszkodnak, hogy mivel nincs a mikrfofon-ok esetén ilyen "gain" kapcsoló vagy csúszka, ezért azok nagyon halkan vesznek csak fel.
Ja, Android-os telefonnal nincs ilyen gond (azzal a Motion+ is működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox One
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest