Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
konvergal
üzenetére
" ... latency szempontból nem olyan jó még kábellel sem."
Még vezetéken keresztül is? Hmm ...
De, tudod mi lesz a legnagyobb baj?
Nem tudom milyen rendszert használsz, de én most - hogy kipróbáltam a Soundcore Motion+ hangszóróm - összekapcsoltam (bluetooth-on) a Win11-es PC-mel.
Működik a dolog, de pusztítóan halk a felvétel, pedig "koppra" van tolva mic. hangereje. Ugyanígy jártam múltkor egy vezetékes mikrofonnal. Nálam egyedül a bt.-s fej- és fülhallgatók működnek ilyen körülmények között rendesen, és eddig nem sikerült rájönni az okára. Anno a vezetékes mikrofon miatt kicsit túrtam a netet, és rengetek sorstársba futottam bele, aki arra panaszkodnak, hogy mivel nincs a mikrfofon-ok esetén ilyen "gain" kapcsoló vagy csúszka, ezért azok nagyon halkan vesznek csak fel.
Ja, Android-os telefonnal nincs ilyen gond (azzal a Motion+ is működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő