- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
Szia,
Amennyiben még érdekel a téma, hogy hogyan lehet mobil hangcucc a céges autóban, esetleg ezen elgondolkodhatsz, persze ehhez is kell kábelezni kicsit, kell a magnótól kábel, meg az akksitól táp.
Ha folyamatosan Te használod a kocsit, akár megérheti azt a pár ezer Ft-ot, hogy bekábelezd a kocsit, és vegyél egy ilyet, ha, meg leadaod a kocsit, ott hagyod a kábelt az ülés alatt, a fő egységet meg viszed magaddal.Renegade RS800A aktív mélynyomó
...persze Sokol rádióra felesleges rákötni, ha közép, meg magas sincs, akkor a méllyel se fogsz menni semmire se
-
francz'70
senior tag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
[link]
Kimondottan elektronikus zenékhez, brutális szinte mindent elnyomó basszussal, de EQ- val azért kozmetikázható ehhez a zenei stílushoz. A kettő együtt még jobban kitölti teret, mindezt nagyobb hangteljesítménnyel és már sztereóban.Ez is csak egy alternatíva, igazából az ilyen megoldásoknak a rákfenéje, a hangszórók elhelyezése...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
"Milyen Bluetooth hangszórót ajánlotok 50 ezer Ftig autóba?"
Autóba? Szerintem semmilyet. Azt a bt. hangszórót, amit kényelmesen - és biztonságosan - el lehetne helyezni, - és még jól is szól autóban - még nem találták fel (ill. van a JBL-nek ez a fura hybrid cucca, de ...)
Szóval én fej- vagy fülhallgatót rendszeresítenék a helyedben. Esetleg vm. "viselhető" hangszórót (bár ilyet még én sem hallottam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest