- VoLTE/VoWiFi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
Szia,
Amennyiben még érdekel a téma, hogy hogyan lehet mobil hangcucc a céges autóban, esetleg ezen elgondolkodhatsz, persze ehhez is kell kábelezni kicsit, kell a magnótól kábel, meg az akksitól táp.
Ha folyamatosan Te használod a kocsit, akár megérheti azt a pár ezer Ft-ot, hogy bekábelezd a kocsit, és vegyél egy ilyet, ha, meg leadaod a kocsit, ott hagyod a kábelt az ülés alatt, a fő egységet meg viszed magaddal.Renegade RS800A aktív mélynyomó
...persze Sokol rádióra felesleges rákötni, ha közép, meg magas sincs, akkor a méllyel se fogsz menni semmire se
-
francz'70
senior tag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
[link]
Kimondottan elektronikus zenékhez, brutális szinte mindent elnyomó basszussal, de EQ- val azért kozmetikázható ehhez a zenei stílushoz. A kettő együtt még jobban kitölti teret, mindezt nagyobb hangteljesítménnyel és már sztereóban.Ez is csak egy alternatíva, igazából az ilyen megoldásoknak a rákfenéje, a hangszórók elhelyezése...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
"Milyen Bluetooth hangszórót ajánlotok 50 ezer Ftig autóba?"
Autóba? Szerintem semmilyet. Azt a bt. hangszórót, amit kényelmesen - és biztonságosan - el lehetne helyezni, - és még jól is szól autóban - még nem találták fel (ill. van a JBL-nek ez a fura hybrid cucca, de ...)
Szóval én fej- vagy fülhallgatót rendszeresítenék a helyedben. Esetleg vm. "viselhető" hangszórót (bár ilyet még én sem hallottam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest