- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Buster17 #12444 üzenetére
Hát ha az ár-érték arányt nézzük és hiszünk a Bluetooth hangszóró szakértőknek akkor úgy látszik az egyik legjobb Vétel az Anker Motion Boom.
Alan Ross szerint abszolút bajnok, és rengeteg ember szerint az Xtreme 3 szintjén van csak hát tőredék áron elérhető.5 óra 50 percet megy max hangerőn Alan tesztjében, ami rendkívül jó eredmény. Xtreme 2/ 3 óra 50 percet bír például, nekem a D Fine Plus 3 óra 32 percet tud.
Szóval ki lehet jelenteni a Motion Boom egy igen érdekes hangszóró.
Lassan az enyém is megjön és akkor a saját füllemre hagyatkozva eldől ki is a Budget király.Nekem a Dockin D fine Plus van, ami méltán híres és valóban remek tudása van. Ha a Motion Boom ezt le tudjaverni, akkor én is kalapom emelem az Anker előtt. De én sajnos nem hiszek a csodákban, így majd a valós teszt és bejáratos után részletesen leírom a véleményemet az Ankeről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged