- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Buster17 #12444 üzenetére
Hát ha az ár-érték arányt nézzük és hiszünk a Bluetooth hangszóró szakértőknek akkor úgy látszik az egyik legjobb Vétel az Anker Motion Boom.
Alan Ross szerint abszolút bajnok, és rengeteg ember szerint az Xtreme 3 szintjén van csak hát tőredék áron elérhető.5 óra 50 percet megy max hangerőn Alan tesztjében, ami rendkívül jó eredmény. Xtreme 2/ 3 óra 50 percet bír például, nekem a D Fine Plus 3 óra 32 percet tud.
Szóval ki lehet jelenteni a Motion Boom egy igen érdekes hangszóró.
Lassan az enyém is megjön és akkor a saját füllemre hagyatkozva eldől ki is a Budget király.Nekem a Dockin D fine Plus van, ami méltán híres és valóban remek tudása van. Ha a Motion Boom ezt le tudjaverni, akkor én is kalapom emelem az Anker előtt. De én sajnos nem hiszek a csodákban, így majd a valós teszt és bejáratos után részletesen leírom a véleményemet az Ankeről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest