Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A tronsmart t6 és a mega-t néztem ki most . Eustockon egy áron vannak és néztem mindkettőről youtube videót (olyat is amin mindkettőt próbálgatták) és úgy hallottam, hogy a t6 kicsit tompán szól,nincs elég magas. Jól vettem ki? A mega videón keresztül szebben szól és van normális magas de hogy melyik nyom jobb mélyet azt nem tudom megállapítani. Mélyben melyik jobb? És úgy összeségében melyiknek jobb a hangzása valójában? Amúgy kinézetre a t6 sokkal jobban tetszik meg, hogy nem csak egy irányba szól de a hangzás jobban érdekel. Amúgy most egy Xiaomi square box van (szerintem az első kiadás) ennél ugye mindkettő jobban szól? Csak mert a Xiaomi 2x3 Watt a tronsmartból meg a kisebbik is 25 watt a mega meg 40 watt de persze sokszor ez nem számít. Kösz előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest