Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Meghallgattam bár így nem az igazi, hogy nem egymás mellett próbálják a kettőt de az jött át, hogy a mega szebb magasat ad de kicsit doboz hangja van, a t6 jobb basszust ad (nagyon jó basszust) de kevés a magas . Néztem más videókat is ahol egymás mellett próbálják és ott is ezt hallottam. A lényeg az lenne, hogy ne kelljen equalizerel szarakodjak mert akkor csak a zenelejátszóval lenne szép hangzás de youtube-ról nem mert azon nincs equalizeres állítási lehetőség. De az is eszembe jutott, hogy élőben lehet más mert a t6-nak ellentétesen van a két hangszórója és így a mikrofon nem úgy veszi fel. Hát nem tudom melyik lenne jobb. Szeretem a jó basszust mert inkább disco zenéket hallgatok (de azért ritkán rockot is) de kell hozzá a szép magas is mert úgy az igazi . Ebben az árban (12 Ft) van olyan hangszóró ami felveszi a versenyt ezekkel a tronsmartokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő