- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Watcher45 #3540 üzenetére
Anyaghasználat szerintem minőségi. Fogásra is minőségi érzés. Nekem tetszik de én raktam volna bele külön magassugárzót és akkor tuti lenne. Én 8 ezerért vettem itt az aprón de fóliás új készülék. Nekem megért annyit, hogy ne várjak heteket mert ajándék volt barátnőmnek.
-
Imi1981
veterán
válasz
Watcher45 #3538 üzenetére
Azért azt hozzáteszem nincs nagy tapasztalatom ezeknél a bluetooth hangszóróknál!a régi kis kínainál jóval hangosabb és sokkal jobb melyet ad (de amiket eddig hallottam azok közül is jó mélyet ad). Az is igaz, hogy a kis Kínai kicsit szebb a magashangoknál de kb ennyi. Poweramp zenelejátszóval azért elég jól belőttem a magasat is rajta (csak ezzel tudtam mert minden más lejátszóval ha állítottam az equalizeren akkor sokkal halkabb lett, de powerampal ez a hiba nem áll fent) . A lényeg hogy nincs sok tapasztalatom ilyen kis hangfalakkal de azért azt hallom, hogy kevés alapból a magas.
-
Imi1981
veterán
válasz
Watcher45 #3533 üzenetére
Na megjött. A mély meglepően jó egy ilyen kis dobozból de a magas kevés. Equalizerel valamennyit tudok javítani rajta de akkor sem az igazi. Hangerő az jó megfelelő nekem a mély meg főleg csak a magas hiányzik és így nem érezni olyan jó hangzásúnak. Persze nem rossz csak nem is kiemelkedő.
Amúgy ez van nekem
[kép]
[kép]
[kép]UUnokaöcsémnek jbl van (nem tudom a típusát de csészealj alakú) az gyönyörűen szól! Ott minden kis csilingelő hang hallatszik és mellette ott a jó mély is. De gondolom az volt vagy 20-30 ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Sweet.tv - internetes TV
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- ASRock lapok általában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged