Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
Nézd erre bőven elég a Square Box Generation 2 [link] is. Mostanában gyakran van rá kupon amivel 15-19$ közötti áron meg lehet fogni vagy ha van pontod akkor lepontozod az árat. A tesztek nem hazudnak valóban nem túl izmos a basszusa, de átlagos irodai vagy szobai, tehát nem audiofil (ők amúgy sem bluetoothon nyomják) felhasználásra (főleg ha csak rádió vagy nem prémium Spotify szól róla) tökéletesen megfelel.
-
Watcher45
tag
A tesztek alapján nem a legtökéletesebb de a GBOB1111.0 kóddal 15.11$ áron szerintem elfogadható minőségűként berendeltem a Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speakert [link]
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981 #3539 üzenetére
Nincsenek audiofil elvárásaim, lényeg, hogy ne valami szörnyen dobozhangú, műanyagciripelésű kacat legyen. Nem akarom úszómedencében matracon heverve, a hangszórót a hasamon egyensúlyozva használni, sem asztalosműhelyben, vagy cementgyárban, így a por és vízállóság sem lényeg. Ja és nem vagyok sznob sem
Persze ha lenne egy hirtelen akció valami ütősebbre nem hagynám ki, de annyiért amennyit Kínában kérnek érte bevállalható.
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981 #3536 üzenetére
Köszönöm a véleményt. Érdekes, hogy akinek a fent említett tesztjét olvastam épen a mélyeket és a hangerőt hiányolta. Vagy nagy a szórás, - bár ez nem jellemző a Xiaomira - vagy itt is érvényesül az izések és pofonok különbözőek elv.Már csak azon kell gondolkodni, hogy érdemes-e megvárni a 11.11-es akciós árat.
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981 #3526 üzenetére
Imi1981. ha megérkezett kérlek írd le a véleményedet mert én is ezen agyalok olcsó megoldásként. A BG-n 21 dolcsi és van pontom is amit el kell költenem év végéig, így még lejjebb tudom tornázni az árat, esetleg egy 5/10 dolcsis kuppont rátolni. Olvastam róla a véleményt a rendelj kínait-nál de talán átlagos használatra megtenné. Kíváncsi vagyok a te véleményedre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest