Hirdetés
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
Nézd erre bőven elég a Square Box Generation 2 [link] is. Mostanában gyakran van rá kupon amivel 15-19$ közötti áron meg lehet fogni vagy ha van pontod akkor lepontozod az árat. A tesztek nem hazudnak valóban nem túl izmos a basszusa, de átlagos irodai vagy szobai, tehát nem audiofil (ők amúgy sem bluetoothon nyomják) felhasználásra (főleg ha csak rádió vagy nem prémium Spotify szól róla) tökéletesen megfelel.
-
Watcher45
tag
A tesztek alapján nem a legtökéletesebb de a GBOB1111.0 kóddal 15.11$ áron szerintem elfogadható minőségűként berendeltem a Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speakert [link]
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Nincsenek audiofil elvárásaim, lényeg, hogy ne valami szörnyen dobozhangú, műanyagciripelésű kacat legyen. Nem akarom úszómedencében matracon heverve, a hangszórót a hasamon egyensúlyozva használni, sem asztalosműhelyben, vagy cementgyárban, így a por és vízállóság sem lényeg. Ja és nem vagyok sznob sem
Persze ha lenne egy hirtelen akció valami ütősebbre nem hagynám ki, de annyiért amennyit Kínában kérnek érte bevállalható. -
Watcher45
tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Köszönöm a véleményt. Érdekes, hogy akinek a fent említett tesztjét olvastam épen a mélyeket és a hangerőt hiányolta. Vagy nagy a szórás, - bár ez nem jellemző a Xiaomira - vagy itt is érvényesül az izések és pofonok különbözőek elv.Már csak azon kell gondolkodni, hogy érdemes-e megvárni a 11.11-es akciós árat.
-
Watcher45
tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Imi1981. ha megérkezett kérlek írd le a véleményedet mert én is ezen agyalok olcsó megoldásként. A BG-n 21 dolcsi és van pontom is amit el kell költenem év végéig, így még lejjebb tudom tornázni az árat, esetleg egy 5/10 dolcsis kuppont rátolni. Olvastam róla a véleményt a rendelj kínait-nál de talán átlagos használatra megtenné. Kíváncsi vagyok a te véleményedre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ha lenne egy hirtelen akció valami ütősebbre nem hagynám ki, de annyiért amennyit Kínában kérnek érte bevállalható.