- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
-cobra- #15568 üzenetére
Bár attól is függ hogy van-e készleten ha nincs akkor úgy nem enged lehet rendelni.
#15559cibus
A Motion Boom a maga kategóriájában jól tudja a basszust egyéni EQ mellet 70% hangerőig. De a bass Heavy EQ jelentősen csökkenti az Akku időt.
Nekem nem bírt 10 óránál többet egyéni EQ 55% hangerőn.A Magas se volt olyan tiszta mint ahogy elvártam volna. Azt hittem a Motion Boom lesz a Dockin méltó utodja de nekem nem csinált semmi olyat amiért meg tarhattam volna.
Ha bírt volna fél hangerőn 20-24 órát akkor lehet megtartom.#15569silver10
Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol.
Egy Budget boomobxnak nevezném, egyni EQ és a 2X90mm woofer adja a mély hangokat.(Bluetooth hangszóró jövő)
Kíváncsi vagyok a JBL Xtreme 4-es mikor jön ha már kiadják.
Talán olyan kialakítást kaphat mint a Boombox 3.
1 Nagy ovális Woofer a hangszóró közepén, +2 Tweeter.
Néha-néha nézzem van-e valami új különleges hangszóró de nincs.
A Tozo PA1-nek le vettem az előlapját és megmértem hány mm-es a a hangszóró mérete.
Valójában 52mm, de a gyártó oldalán azt írja 67mm....... Szép dolog hogy ekkorát hazudnak. -
carl18
addikt
válasz
-cobra- #15542 üzenetére
Nekem a sima Uboom 42 dollár volt akcióval az Earfun weboldalán rendelve ingyen szállítással. "Eu raktárrol"
Amúgy a gyártó oldalát és leírását kéne elolvasni. (ehhez nem kell diploma)
Dispatches From Local Warehouse in EU/USFreightShipping TimeAustria, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, United States FREE2 - 8 Business Days
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest