- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
Na ha már üzemidő! Ez is azért akkor egy plusz pont a blitzwolfnak (WA3 PRO 120W).
tesztvideó alapján: "ütős dizájn, páratlanul jó hangzás. a brutálisan nagy 16.000 MAh akkumulátora 50% hangerő kikapcsolt világítás ~15 óra, bekapcsolt világítással ~12 óra.
de valójában kis hangerőn ennek többszöröse is összejön és még 30% hangerőn is összejön kb. 30 óra és a 30% már bőven elég lehet a napi szintű használathoz is. van powerbank funkció is és tényleg működik, akkor is ha használatban van. persze a hangzás fontosabb és hangzás tekintetében kivételesen jól sikerült, tiszta hangzással, jó basszussal, jó magas hangokkal. extra: TWS, powerbank funkció, memóriakártya és pendrive használat, amelyek által önálló lejátszóként is használható. az üzemideje egészen jó a kapacitásához képest, még nagyon nagy hangerőn is sok-sok órát bírja egy feltöltéssel " -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #15570 üzenetére
"Szép dolog hogy ekkorát hazudnak." - ma már minden gyártó kamuzik. Hol kisebbet, hol nagyobbat. Én legutóbb a Zenfone 10-en akadtam ki, mert nagyon nem úgy néz ki, mint a stock fotókon (vagyis grafikákon).
A hangszóróknál maradva ...
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy. Vagy csak nekem tűnik úgy, minden, de minden reviewer (köztük olyanok is, akiknek úgy többé-kevésbé adtam eddig a szavára) Istenítik, miközben nem más, mint egy erősebb / hangosabb Motion+.
Már Alan is csinált ezzel kapcsolatban egy videót, mert ő sem értette, hogy egy ilyen átlagosnak mondható hangszórót, hogy az égbe tud mindenki Isteníteni?
Kicsit elkezdtem aggódni a márka miatt ... -
silver10
aktív tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
„Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol."Valahogy így. Én úgy fogalmaznék, hogy nincs diszkrét hordozási lehetőség, tok, vagy hátizsák. Viszont a hordszíjjal elég egyszerű. Úgyis csak szabadtéri banzájkor viszem, (speciel én), annyi belefér olyankor. Üdüléskor, wellnessezéskor meg Motion+t a kis tokjában. Az nagyon kompakt, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest