- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
Na ha már üzemidő! Ez is azért akkor egy plusz pont a blitzwolfnak (WA3 PRO 120W).
tesztvideó alapján: "ütős dizájn, páratlanul jó hangzás. a brutálisan nagy 16.000 MAh akkumulátora 50% hangerő kikapcsolt világítás ~15 óra, bekapcsolt világítással ~12 óra.
de valójában kis hangerőn ennek többszöröse is összejön és még 30% hangerőn is összejön kb. 30 óra és a 30% már bőven elég lehet a napi szintű használathoz is. van powerbank funkció is és tényleg működik, akkor is ha használatban van. persze a hangzás fontosabb és hangzás tekintetében kivételesen jól sikerült, tiszta hangzással, jó basszussal, jó magas hangokkal. extra: TWS, powerbank funkció, memóriakártya és pendrive használat, amelyek által önálló lejátszóként is használható. az üzemideje egészen jó a kapacitásához képest, még nagyon nagy hangerőn is sok-sok órát bírja egy feltöltéssel " -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #15570 üzenetére
"Szép dolog hogy ekkorát hazudnak." - ma már minden gyártó kamuzik. Hol kisebbet, hol nagyobbat. Én legutóbb a Zenfone 10-en akadtam ki, mert nagyon nem úgy néz ki, mint a stock fotókon (vagyis grafikákon).
A hangszóróknál maradva ...
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy. Vagy csak nekem tűnik úgy, minden, de minden reviewer (köztük olyanok is, akiknek úgy többé-kevésbé adtam eddig a szavára) Istenítik, miközben nem más, mint egy erősebb / hangosabb Motion+.
Már Alan is csinált ezzel kapcsolatban egy videót, mert ő sem értette, hogy egy ilyen átlagosnak mondható hangszórót, hogy az égbe tud mindenki Isteníteni?
Kicsit elkezdtem aggódni a márka miatt ... -
silver10
aktív tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
„Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol."Valahogy így. Én úgy fogalmaznék, hogy nincs diszkrét hordozási lehetőség, tok, vagy hátizsák. Viszont a hordszíjjal elég egyszerű. Úgyis csak szabadtéri banzájkor viszem, (speciel én), annyi belefér olyankor. Üdüléskor, wellnessezéskor meg Motion+t a kis tokjában. Az nagyon kompakt, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TP-LINK routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OLED TV topic
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest