- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #9678 üzenetére
Hát biztos jó hangszóró, de igy hogy méretben és súlyban is sokkal nehezebb többet is várna az ember. Főleg hogy a 3 kg súly mellé semmi fajta akasztó sem tárul, igy azért nem is könnyü vinni.
Még mikor a XB40-41 volt azok 1,5 kg súlyban teljesen hordozható volt.
Minden esetre a hangjára én is kiváncsi vagyok, de nem hiszem hogy váltanom kéne a Dockint bármire egy jó darabig. Hallottam sok hangszórót, ebből a méretből egyik se tud többet.
-
sunone
aktív tag
válasz
wolfman #9678 üzenetére
Tűpontos leírás, a Sony XB43 nálam is listás volt az alkalmazott LDAC bluetooth kodek miatt. Családban egy XB32-est hallgattam, azt a xiaomi telefonommal tudtam 900kbps-es bitrátával hajtani, de hiába volt csúcs az átvitel, a hangszóró DSP-je szanaszét színezte a hangot.
Loptam volna a teszt zenei listádat,
de sajnos Tidalon nem találtam belőlük master minőséget.
Valakinek van bekészítve hasonló zenei teszt listája? Szívesen nyúlnám mástól is
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest