- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Engem most pont az hozott ide, hogy ez a BlitzWolf BW-AS3 milyen lehet. Pont BT hangfal vásárlás előtt állok, de én a Dockin Dfine+ 2-t szeretném, csakhát 120eFt sztereo szettben, szóval várok egy jó kis Black Friday időszakra.
Nade ráakadtam ma reggel erre a BW-AS3-ra, aztán csak szuperlatívuszokban beszélnek róla mindenhol. De mivel én nem tartom magam egy hülye embernek, rögtön feltűnt, hogy tesztekből is csak olyat találni, ahol rögtön meg is tudod venni helyben a terméket, szóval semmi negatívat nem fogsz róla hallani vagy a tetőtéri szoba-hangmérnök, laikus, botfülű szelfinfluenszerek videóit találni, ahol az a hangteszt, hogy a 20eFt-os mobiljával felveszi a különböző hangszórók hangjait, hogy abból majd kihallani bármiféle értékelhető prezentációs hangot (mintha készítenél egy fotót, azt kinyomtatod, majd megint lefotózod és megint kinyomtatod és elvárod, hogy ugyan olyan szép legyen mint az a táj amit elsőre lefotóztál élőben). Meg ugye az ominózus poharat mellérakom és nézzük, hogy az ugrál, csakhogy itt is az erő mellett a mély tisztasága már nem fog átjönni.
Szóval most hogy ide feljöttem, olvastam pár kommentet tisztázódott, hogy valszeg nem olyan jó cucc mint beállítják, csak az ára ami megtetszett, meg hogy sztereóba lehet kettőt kötni. De maradok a Dockin-nál és várok egy jó kis akcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged