Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz B1T3 #9325 üzenetére

Engem most pont az hozott ide, hogy ez a BlitzWolf BW-AS3 milyen lehet. Pont BT hangfal vásárlás előtt állok, de én a Dockin Dfine+ 2-t szeretném, csakhát 120eFt sztereo szettben, szóval várok egy jó kis Black Friday időszakra. :D

Nade ráakadtam ma reggel erre a BW-AS3-ra, aztán csak szuperlatívuszokban beszélnek róla mindenhol. De mivel én nem tartom magam egy hülye embernek, rögtön feltűnt, hogy tesztekből is csak olyat találni, ahol rögtön meg is tudod venni helyben a terméket, szóval semmi negatívat nem fogsz róla hallani vagy a tetőtéri szoba-hangmérnök, laikus, botfülű szelfinfluenszerek videóit találni, ahol az a hangteszt, hogy a 20eFt-os mobiljával felveszi a különböző hangszórók hangjait, hogy abból majd kihallani bármiféle értékelhető prezentációs hangot (mintha készítenél egy fotót, azt kinyomtatod, majd megint lefotózod és megint kinyomtatod és elvárod, hogy ugyan olyan szép legyen mint az a táj amit elsőre lefotóztál élőben). Meg ugye az ominózus poharat mellérakom és nézzük, hogy az ugrál, csakhogy itt is az erő mellett a mély tisztasága már nem fog átjönni.

Szóval most hogy ide feljöttem, olvastam pár kommentet tisztázódott, hogy valszeg nem olyan jó cucc mint beállítják, csak az ára ami megtetszett, meg hogy sztereóba lehet kettőt kötni. De maradok a Dockin-nál és várok egy jó kis akcióra. :)

Új hozzászólás Aktív témák