- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
válasz
Ati1979 #7510 üzenetére
Nyáron rendeltem 55-56k között jött ki. Nekem szimpatikus az app (nem rég jött rajta 1 update pár változással) van pár megszabott equ hozzá, de egyénileg is tudod állítgatni. Kikapcsolni kitudod telóról, de bekapcsolni csak minirigen keresztül tudod. Van rajta még lejátszási listák, amikkel jó betudod járatni a kicsikét.
én is csak az 1.1-ben gondolkodtam csak még nincs rá keret, de a későbbiekben elengedhetetlen lesz. Nekem a piros tetszik, de sajnos nem volt raktáron így fekete maradt.
ui: Ma még utoljára 20 fonttal olcsóbb a weboldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged