- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
válasz
Ati1979 #7519 üzenetére
Hát igen pedig péntek reggel töltötték fel a készletet csak most az akció is rásegített, de körülbelül hetente szokott jönni új. Szerintem 1 hét alatt megjön. Én hétfőn délben rendeltem délután már a hajón volt, kövi hétfőn már megis jött. Láttam, te már régóta szemezel a miniriggel csak eddig nem vitt rá a lélek, hogy beszerezz egyet. Én nem ismertem ezt a márkát csak pont ebben a topicban olvastam a te commentedben, hogy ajánlod és rákerestem és beleszerettem másnap már rendeltem is.
-
Trop
kezdő
válasz
Ati1979 #7512 üzenetére
Hát subbal együtt ajánlanám neked. Igen tudom, de akkor épp semmiből se volt már raktáron csak a fekete. Keveset gyártanak, 1-2 hetente van új készlet, mert kézzel csinálják ezért is minőségi. (nem kínai tömeggyártásféle) Csak gépbe próbáltam, de akkor kevés a hangerő ezért inkább telóról szoktam bömböltetni.
-
Trop
kezdő
válasz
Ati1979 #7510 üzenetére
Nyáron rendeltem 55-56k között jött ki. Nekem szimpatikus az app (nem rég jött rajta 1 update pár változással) van pár megszabott equ hozzá, de egyénileg is tudod állítgatni. Kikapcsolni kitudod telóról, de bekapcsolni csak minirigen keresztül tudod. Van rajta még lejátszási listák, amikkel jó betudod járatni a kicsikét.
én is csak az 1.1-ben gondolkodtam csak még nincs rá keret, de a későbbiekben elengedhetetlen lesz. Nekem a piros tetszik, de sajnos nem volt raktáron így fekete maradt.
ui: Ma még utoljára 20 fonttal olcsóbb a weboldalán. -
Trop
kezdő
Én pár hónapja vettem 1 Minirig 3-at és nagyon megvagyok vele elégedve. A hangja iszonyat erős, napi 1-2 órát használom és 1 hétig bírja az aksi. Mély az annyira nem kielégítő, max hangerőn picit elhalkul a mély részeknél és utánna megint felhangosodik (annyira nem észrevehető csak 1 picit zavaró lehet). Közepes hangerőn kifogástalan, a tokja nagyon tetszik amit ingyen adnak hozzá, bárhova elfér mindenhova magammal viszem.
Amihez vettem ahhoz tökéletes egyedül a mély amiben 1 picit csalódtam de 1 kis hordozható Bt hangszórónál, ne várjunk 1 házi mozi rendszert. 1 hét alatt megjött, aki szeretne ilyet venni bátran ajánlom neki, most akciós a weboldalán aki gondolkodik rajta most vegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest