- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Igen. :) kicsit mas mint a vifak. Erolteljesebb kicsit vaganyabb hangzas. Jo a basszusa is meg eddig toltenem sem kellett. Ebben a meretkategoriaban nincs jobb tuti.
Ja nagyon durva. Kijott egy bass boost tuning a vifa helsinkihez. Most neztem oluv videojat.
Annyira jo hogy tulteljesiti az olsot oluv szerint is. El is adja az olsot. -
Ati1979
veterán
Azert nem rendeltem mert minirig mini 2 re vartam az uj driverrel. Ugye a minirig mini ben ugyazaz a technologia van mint a minirig 2 ben es mini majdnemhogy jobb.
Ugyanerre szamitotok ha kijon a mini 2. Kozben lett vifa city mivel en ultra hordozhatot kerestem. 300g. Aztan meg mar masik ultra hordozhato ugyse kell tehat johet a nagy minirig a vifa Helsinki melle.a masik az hogy nem tudtam eldonteni hogy a minirig vagy a vifa Reykjavik legyen. Aztan olvastam hogy Reykjavik ot nem lehet tolteni ha auxon van. Na ez nem tetszett. Mindegy ezen is tulvagyok
Orulok hogy tetszik egyebeknt. -
Ati1979
veterán
Az a baj mar ott van helsinki fo hangfalnak. Annal subbal sem jobb. Eleg minosegi. Amit szerettem volna az mini 2 de az nem jelent meg meg.
Carl18
Szerintem megeri az arat foleg 20 fonttal olcsobban. Jobb a jbl eknel, a dockin d nel, es az ankernel is. Bar az utobbi ketto elegge megkozeliti. Viszont joval kisebb es kozel egy hetig birja egy toltessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest