- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
gtamate2 #7333 üzenetére
" ahogy olvasom újkorában is 4-5 órát bír, ..."
Érdekes, mert az enyém ha koppig van töltve, akkor egy műszakot simán kibír ilyen fél hangerő körül BT-n keresztül zenét hallgatva.
Hordozhatóság meg hát na, beteszem hátizsákba, érzem, hogy benne van, de messze nem olyan vészes.
-
carl18
addikt
válasz
gtamate2 #7333 üzenetére
Üdv!
Jó a téma én is hasonló dolgokon gondolkoztamTronsmart Mega hangja engem se elégitett ki, valahogy nem jó. Szerintem fél kilós méretbe számomra a jelenlegi Charge 2+ hozta minőségre idáig a legtöbbet. Remek hangja van szerinten, én se akartam túl hatalmas hangszórót.
Bár Dockin D fine-t még fekete pénteken lehet berendeltem próbaként, csak hát igen nem kis darab és kb 2 kg igy azért a hordozhatóság nem olyan egyszerü. Szerintem is fontos a hordozhatóság, és ez a 500-1000 gramm közötti kategória.
Még a Dockin D fine/JBL Xtreme is hordozható, de már nem olyan könnyen. Méret/súly alapján.Anker + oluv szerint a JBL Charge 4-et és Sony SRS XB32-őt is simán lenyomja. Szóval azzal biztos elégedett leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- New World - az új Amazon MMORPG
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest