Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Véleményem szerint a vifak egy magasabb hangminőséget képeznek az egész hordozható bt kategóriában. (Kivétel a deviealet phantom hangfalak. De ezek meg nem hordozhatóak. ) Gyakorlatilag tök mindegy mit raksz melléjük, nincs esélye hangminőségben.
A rejkjavikot már befogja minirig 3. Hasonló méretben és tömegben, de fölötte nincs verseny. -
Pocee
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ritka az olyan technika ami felső tartományban tiszta marad,nyilván most a bt hangfalakról beszélek,nem a Hifi rendszerekről,de van itthon Bose Companion 5-öm és még az is szétmegy a felső tartományban,de nekem nem is opció hogy max hangerőn szóljon tisztán.
Azt remélem tudod,hogy nincs két egyforma fül,nekem az oslo nyert Neked a coppen,részemről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest