- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Oslo tisztább és teltebb volt a Coppentől,"
Egyedi füled van, valószínűleg azok közt akik valaha együtt tudták tesztelni (vagy akik csak a muzixban egyszer hallották) , te vagy az egyetlen aki így gondolja / így hallotta.
Az oslo jó cucc, de ár / értékben is jobb a Copenhagen 2.0, a hangerő növelés mellett pedig pont az oslo teltsége zuhan össze.
A dockin nekem nem alternatíva és nem is versenytárs a Vifa mellett (aptX HD, optika, Airplay, Bgn wifi, dlna, dsp, 6 aktív driver, 6 külön csatornás erősítő stb). Az a cucc a jbl ligában mozog korrekt ár / érték aránnyal.
Egy éve járom a jobb üzleteket, tronsmarttól Marshallig mindent néztem ami BT képes és még hordozható. Dockin fine d-t is hallgattam, akkor még forgalmazták hivatalosan itthon is, talán az ipontól vette a szaktárs. Kb félúton volt a jbl extreme és a bose soundlink mini között. A nemlétező magyar garos ügyintézés miatt inkább bose-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest