- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6639 üzenetére
Hát esetleg a JBL Charge 4 ami még hordozható de jól is szól. Ez befér egy hátizsákba és lehet vinni, esetleg a Sony alternatíve Sony SRS XB31/32. Ha minden áron JBL--t szeretne szerintem a Charge 4 jó választás.
Két haverommal találkoztam délután, és egyiknek van egy Charge 3 eszméletlen jó hangja van hangos és nagyon szépen is szól, a Tronsmart T6-ot rommá alázza. De tényleg kellően hangos, jó adja a mélyet és kiegyensúlyozott a hangja. Szóval így ezek után pozitív a benyomásom róla, nekem tetszett.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia,
kicsit görgess vissza, van pár ajánlott szerintem.
A GGM szerintem a hordozhatósággal nem össze egyeztethető
Best buy még a Doss Soundbox XL, de az nagy kicsit, meg kocka, uh nem igazán hátizsákba való.Én most rendeltem meg a Tribit Maxsound Plust, pont a hordozhatóság, tiszta hang, vízállóság miatt, de kb. az összes Tribit ajánlott.
Ha JBL, akkor talán FLIP 4, de a JBL-ek eléggé túl vannak árazva, vagy a többiek tudnak hasonló, vagy jobb minőséget olcsóbban.Hazai, vagy külföldi rendelés is játszik?
szerk.
...látom, közben rá is találtálItt össze tudsz hasonlítani egy csomó speakert, meg nézegess YT teszteket, rengeteg ilyen összehasonlító, meg ajánló videó van, hogy az adott öszegért mi ajánlott.
-
Breki
veterán
válasz
Én továbbra is a GGMM m4-et mondom, de ez most jött szembe
XIAOMI Qualitell White Noise Bluetooth 5.0 hangszóró, még beépített akkumulátor is van benne és a telefonunkat is képes feltölteni a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően!
💥Ár: 34.99$ ~11.500Ft
[link]
EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest