Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6639 üzenetére
Hát esetleg a JBL Charge 4 ami még hordozható de jól is szól. Ez befér egy hátizsákba és lehet vinni, esetleg a Sony alternatíve Sony SRS XB31/32. Ha minden áron JBL--t szeretne szerintem a Charge 4 jó választás.
Két haverommal találkoztam délután, és egyiknek van egy Charge 3 eszméletlen jó hangja van hangos és nagyon szépen is szól, a Tronsmart T6-ot rommá alázza. De tényleg kellően hangos, jó adja a mélyet és kiegyensúlyozott a hangja. Szóval így ezek után pozitív a benyomásom róla, nekem tetszett.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia,
kicsit görgess vissza, van pár ajánlott szerintem.
A GGM szerintem a hordozhatósággal nem össze egyeztethető
Best buy még a Doss Soundbox XL, de az nagy kicsit, meg kocka, uh nem igazán hátizsákba való.Én most rendeltem meg a Tribit Maxsound Plust, pont a hordozhatóság, tiszta hang, vízállóság miatt, de kb. az összes Tribit ajánlott.
Ha JBL, akkor talán FLIP 4, de a JBL-ek eléggé túl vannak árazva, vagy a többiek tudnak hasonló, vagy jobb minőséget olcsóbban.Hazai, vagy külföldi rendelés is játszik?
szerk.
...látom, közben rá is találtálItt össze tudsz hasonlítani egy csomó speakert, meg nézegess YT teszteket, rengeteg ilyen összehasonlító, meg ajánló videó van, hogy az adott öszegért mi ajánlott.
-
Breki
veterán
válasz
Én továbbra is a GGMM m4-et mondom, de ez most jött szembe
XIAOMI Qualitell White Noise Bluetooth 5.0 hangszóró, még beépített akkumulátor is van benne és a telefonunkat is képes feltölteni a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően!
💥Ár: 34.99$ ~11.500Ft
[link]
EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dune: Awakening
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- EAFC 25
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged