Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A Jbl (bár egy jól bejáratott márka) nálam akkor is egy agyon hype-olt valami olyan mint az apple telefonok (no offense). Sokan hamisítják mindenki ilyet akar, mindenkinek ilyen van, a hangminőség meg nem egy nagy durranás. A legjobb termékük az extreme2 (ami hangerőben jobb és a térhangzásban) másban viszont nem egy kategória denon-nal. Viszont nehezebb nagyobb stb.
A vifa oslo nak ugyanaz a súlya, ehhez képest hangereje 2x es a hangminőséget meg ne is említsük. Oké az ára is jóval magasabb.Arra akarok kilyukadni, hogy ár/érték arányban ez a legjobb hangfal. Pont. Ez az én véleményem. Ott van még a nagy hk de az nálam már nem hordozható.
A vifa helsinki nem ér 2x annyit, ami talán megéri a következő lépcső a vifa oslo, vagy ha keveset hordozzuk a copenhagen.#5644) Wolfskin
Ja bocs az tényleg jó. Én kevertem a 2. generációs változatával ami nem nagy eresztés.
Az jó ultra hordozhatónak. Én erre a hk travellert használom.Amúgy 250 es csak 750 gramm, szóval még a hordozható kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged