Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2
üzenetére
Ha a basszus kell a Divoom a jobb vétel, az Aukey Eclipse 2 full range hangszórót kapott, szóval ott csak a passzív membrán végzi a mély hangok létre jövetelét.
A Divoom onbeat 500 2ND ( Ez fontos) van első generációs is. Szóval a Divoom valódi mélynyomót kapott, és a hangszóró hátulján van egy passzív radiátor itt is. Csak hát a valódi mélynyomó miatt sokkal jobb mély hangokat hozz létre. És basszusba is elég mélyre megy, a tronsmart T6 elég távolról veri basszba.
2/3 hangerőn igazán durva basszusokat, tol talán max hangerőn kicsit visszavesz de még így is többet add mint más hangszórók közép hangerőn!

-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2
üzenetére
Üdv! Ha én gondolkodnék ezen a helyedben, akkor én a Divoom-ot választanám, mégpedig azért, mert azt meg lehet a hazai kereskedelemben is vásárolni. Ha nem tetszik a hangzása visszaküldöd 14 napon belül és visszakapod az árát. Az Aukey körülményesebb, nem lehet itthon kapni és nem is hiszem, hogy jobb lenne a hangzása, mint a Divoom-nak. Ha nézted a privát üzeneteid, akkor és pár hete üzentem neked, mert nekem is piszkálta a fantáziámat az Aukey, de alaposan körüljárva annak beszerzési lehetőségeit úgy döntöttem, hogy Divoom-ot veszek. Itt a fórumon is azt ajánlotta Carl, akinek már volt ilyen és hiszek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest