Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... miután multis promócióban lehetett behúzni pontokért." – na, ennyire vágom a témát.
Mondjuk a felár épp azért mégis bekerülhet a képbe, mert már nincs (ha jól sejtem). Szóval akinek ez kell, az nyúljon a zsebébe!
#20962 rdt89
" ... nekem a gusztustalan mélyek a gynegéim és ezzel ki is elégül a zenei kívánatom ... "
O.K. felvesszük az ajánlások közé. Basshead-ek → Hopestar A80
Hogy ON is legyek. Mateusz csatornáján megjelent egy – úgy látom az EU-ban egyelőre (?) beszerezhetetlen – új hangszóró: W-King X20s
Ez a W-King már nem az a W-King amire csak legyintettem. Ez már egészen komoly iparos munka. Van benne "akarat", a hw. sem tűnik rossznak, a hátulján pedig olyan csatlakozók vannak ...

A hangolása nekem nem "mindenhol" tetszik, ill. alapból (flat eq.?) úgy szól, mintha be lenne kapcsolva a Bass Boost, de tényleg egész jó.
Szóval a W-King szép lassan a Soundcore nyakára fog nőni (aztán jön a Tribit, ha nem vigyáznak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest