- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
" ... úgy látom sehol nem kapni ... " – volt már téma. Ha nem követed a topic-ot, akkor érdemes néha picit visszaolvasni. Konkrétumokat persze senki sem tud, mert akinek van ilyen hangszórója, az nem töri már magát, akinek meg nincs, az vagy lusta, vagy beletörődik az általad is beidézett üzenetbe ...
#19060 Aprósólyom
Elvileg app is akad (itt a PH!-n az utóbbi bt. fej-, fülhallgató tesztekben Virág Dani előszeretettel szokta használni...), de én a "developer options"-ben található beállításra esküszöm.#19063 carl18
" ... mert az Earfun le mondott róla." – nem hiszem. Szerintem most kezd el igazán befutni. Egyre több (és jobb teszt van fenn róla, amiben kb. mindent agyonver). Hülyék lennének leállítani. Szerintem ...
* update: most olvasom, hogy Oluv (ez tényleg "kattant", jó értelemben) még tovább reszelgeti a hangzást. Most újabb preset-eken dolgozik ...
#19066 ← nem az AI-t kell kérdezgetni, hanem írni kell a gyártónak!#19070 Sgt. Chris
"Ami tudja a rádiót is ... " – ilyet 99,999%, hogy nem fogsz találni. Minek a rádió? Ahol használnád nincs wifi, és a telefon sincs nálad? -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
Nem tudni mi a sorsa.
kíváncsi vagyok azért szórták ki akciós áron mert az Earfun le mondott róla.
De amazon.de oldalon meg lehet kapni.
Magyar oldalon 60e forint
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest