- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aureal #17753 üzenetére
Szerintem egy kínai, aki ilyen saját márkás piacra dolgozik. Csodálkozom, hogy ugyanarra a piacra két brandnek is eladták. (SAL, HAMA).
Elvileg 2 utas, bár részleteke, belső fotókat sehol nem találtam róla (sőt a Hama csak összesen 2 db hangszóról ír, (szerintem bele sem néztek).Múltkor találtam egy német nyelvű cikket a Dockinról, ahol bemutatták a céget, ki tervezet, fejlesztette (valami valós német hangmérnök adta a nevét hozzá), laborban, hangra tesztelték, szóval van mögötte tudatos K+F. Mondjuk nekem még így is basszhangsúlyos. Nem is értem, a Dfine 2-ben pedig még ehhez képest is kiherélték a magasakat (láttam egy szintén német összehasonlító videót a dfine, a dfine2 és valamelyik méretarányos jbl közt. Még a tesztelő is megjegyzi, hogy a dfine 2-ben eltűntek a magasak, cserébe több lett a középhang. Ezt EQ-val kompenzálva egész jó lehet. (Mint a viccben: a természet nem csak elvesz, de ad is: akinek rövidebb az egyik lába, annak a másik hosszabb.
) Mindenesetre engem már meggyőzött, hogy hangminőség szempontjából jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go konzol 512GB Z1 Extreme + Garancia
- Eladó TRYX PANORAMA ARGB 360!
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest