Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aureal
üzenetére
Szerintem egy kínai, aki ilyen saját márkás piacra dolgozik. Csodálkozom, hogy ugyanarra a piacra két brandnek is eladták. (SAL, HAMA).
Elvileg 2 utas, bár részleteke, belső fotókat sehol nem találtam róla (sőt a Hama csak összesen 2 db hangszóról ír, (szerintem bele sem néztek).Múltkor találtam egy német nyelvű cikket a Dockinról, ahol bemutatták a céget, ki tervezet, fejlesztette (valami valós német hangmérnök adta a nevét hozzá), laborban, hangra tesztelték, szóval van mögötte tudatos K+F. Mondjuk nekem még így is basszhangsúlyos. Nem is értem, a Dfine 2-ben pedig még ehhez képest is kiherélték a magasakat (láttam egy szintén német összehasonlító videót a dfine, a dfine2 és valamelyik méretarányos jbl közt. Még a tesztelő is megjegyzi, hogy a dfine 2-ben eltűntek a magasak, cserébe több lett a középhang. Ezt EQ-val kompenzálva egész jó lehet. (Mint a viccben: a természet nem csak elvesz, de ad is: akinek rövidebb az egyik lába, annak a másik hosszabb.
) Mindenesetre engem már meggyőzött, hogy hangminőség szempontjából jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Mindenesetre engem már meggyőzött, hogy hangminőség szempontjából jó választás volt.