- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Íme, a One UI 8.5 újításai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Albert.Tamas #17368 üzenetére
Bose SoundLink Max. A felsoroltak közül én tuti ezt venném.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Boom 2 Plus ennyiért nagyon jó vétel. Óriási hangerővel és dinamikával. Igazi buli cucc. Én szeretem a hangját, az EQ testre szabhatósága nagyon rugalmas. Itthon is hallgatom pedig Onkyo-Mission cuccaim vannak. Az igaz hogy főleg a gyereknek zenélgetek vele meg kint a kertben. De most lesz egy komolyabb buli is ahol bevetem. Strapabíró masszív cucc baromi jó fényekkel. Ha kirobbanó zene kell kinti bulira hibátlan, bevágható a medencébe is.
-
carl18
addikt
válasz
Milyen árkategóriába keresel hangszórót attól függ? És milyen alkalomra.
Boom2plus valóban egész jó 63E forintért de kicsit többet van Tribit Stormbox Blast is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest