- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibbike01 #17231 üzenetére
" ... a Bose, Denon, Harman, Sony...stb szóba sem jött ... "
Bose-t nem merem ajánlani, mert az egyetlen, amit én (talán) megvennék az a Soundlink Max, de tudásához képest az is nagyon drága. Esetleg akkor lehet bármilyen hasonló árú vagy olcsóbb hangszóróval való összevetés esetén győztesnek kihozni, ha valaki nagyon ragaszkodik a lehető legkisebb mérethez.
Harman-ról írtam. Épp neked ... Go + Play 3. A Sony-t - ezért most biztos kapni fogok, de - én nem tartom jónak.
Szekta kérdés: általában mindenki, minden topic-ban a best buy-t keresi. És ezek bizony a bt. hangszórók esetén a Tribit, Soundcore, Earfün (most így hirtelen, ami eszembe jut) márkák közül kerülnek ki. Bár én a Soundcore-t lassan inkább a nem ajánlom kategóriába teszem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest