- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibbike01 #17231 üzenetére
" ... a Bose, Denon, Harman, Sony...stb szóba sem jött ... "
Bose-t nem merem ajánlani, mert az egyetlen, amit én (talán) megvennék az a Soundlink Max, de tudásához képest az is nagyon drága. Esetleg akkor lehet bármilyen hasonló árú vagy olcsóbb hangszóróval való összevetés esetén győztesnek kihozni, ha valaki nagyon ragaszkodik a lehető legkisebb mérethez.
Harman-ról írtam. Épp neked ... Go + Play 3. A Sony-t - ezért most biztos kapni fogok, de - én nem tartom jónak.
Szekta kérdés: általában mindenki, minden topic-ban a best buy-t keresi. És ezek bizony a bt. hangszórók esetén a Tribit, Soundcore, Earfün (most így hirtelen, ami eszembe jut) márkák közül kerülnek ki. Bár én a Soundcore-t lassan inkább a nem ajánlom kategóriába teszem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest