- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14461 üzenetére
Nem sok bt eszközöm van itthon... van Anker Life Q30 fejhallgatóm (szeretem), van Pana Tmax10-es partybox (elvagyok vele), az autónk bt gyári kinahgosítós, a konyahi rádió bt kapcsolatos... látom azt hogy hasznos tud lenni a vezetéknélküli átvitel, és marha kényemes is.
A T Max -t elvittem a stúdiónkba, ott hallgatom meló közben. Otthonra kerestem valamit ami ha pl kertben melózom vagy a garázsban, tud zörögni és nem sajnálom ha rászáll a por, faforgács... vagy akár kint megázik. Ne legyen nehéz, mert akkor el tudom vinni akár vízpartra is. Pár napja végül a Charge 5 lett a befutó. Az ok egyszerű- tetszett a formavilág, és olyan áron kapom amennyiért bárki beleugrana. Néztem pár netes tesztet a vásárlás előtt, a T Max-nél sokkal halkabb lesz- mondjuk van közte kb 9 kiló eltérés. Cserébe IP67-es és ugye tesztelték por ellen (6-os szintű védelem).
Az Anker Life Q30 pl kellemes cucc. Jól szól, sokáig bírja az akku, semmi rosszat nem tudok róla mondani. Főleg nem 65 euros (390 alatti Ft szint volt még) áron.
A JBL nevesebb márka- mégsem vettem volna tőlük 100e felett hangszórót.#14462szab120 Van amiért nem sajnálom a sokszoros árat... bt hangszóróért igen
Nem tudnám itthon megindokolni miért azt vettem.. amikor a másik is "jól szól".
#14464carl18 A Motion sajnos semmilyen szinten nem tetszik- formailag. Hiába szól jól, ha már túl nehéz egy kis kiránduláshoz. (elég pl más jellgű táskát cipelnem ilyenkor... vagy munka során ami kb 15-16 kiló megpakolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Sweet.tv - internetes TV
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest