- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14461 üzenetére
Nem sok bt eszközöm van itthon... van Anker Life Q30 fejhallgatóm (szeretem), van Pana Tmax10-es partybox (elvagyok vele), az autónk bt gyári kinahgosítós, a konyahi rádió bt kapcsolatos... látom azt hogy hasznos tud lenni a vezetéknélküli átvitel, és marha kényemes is.
A T Max -t elvittem a stúdiónkba, ott hallgatom meló közben. Otthonra kerestem valamit ami ha pl kertben melózom vagy a garázsban, tud zörögni és nem sajnálom ha rászáll a por, faforgács... vagy akár kint megázik. Ne legyen nehéz, mert akkor el tudom vinni akár vízpartra is. Pár napja végül a Charge 5 lett a befutó. Az ok egyszerű- tetszett a formavilág, és olyan áron kapom amennyiért bárki beleugrana. Néztem pár netes tesztet a vásárlás előtt, a T Max-nél sokkal halkabb lesz- mondjuk van közte kb 9 kiló eltérés. Cserébe IP67-es és ugye tesztelték por ellen (6-os szintű védelem).
Az Anker Life Q30 pl kellemes cucc. Jól szól, sokáig bírja az akku, semmi rosszat nem tudok róla mondani. Főleg nem 65 euros (390 alatti Ft szint volt még) áron.
A JBL nevesebb márka- mégsem vettem volna tőlük 100e felett hangszórót.#14462szab120 Van amiért nem sajnálom a sokszoros árat... bt hangszóróért igen
Nem tudnám itthon megindokolni miért azt vettem.. amikor a másik is "jól szól".
#14464carl18 A Motion sajnos semmilyen szinten nem tetszik- formailag. Hiába szól jól, ha már túl nehéz egy kis kiránduláshoz. (elég pl más jellgű táskát cipelnem ilyenkor... vagy munka során ami kb 15-16 kiló megpakolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest