- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5 #14467 üzenetére
3. napja van itthon a Charge 5.
90% körüli akku tltöttséggel jött a webshopból. 60-70% hangerőn alig merült valamit 5-6 óra zenehallgatással.
A késleltetése minimális (Bt 5.1 ha jól emlékszem amit tud), de közben megtaláltam a tv-n a beállítoskban a hang- kép késleltetés beállítást, így pl ott full 0-ra is kihozhatóAmi lényeg... kint kis "asztalos" melónál az udvaron nem jön zavarba a portól. Bent csap alatt simán leüblíthető (IP67 ennél szerencsére többet bír). De ami alegfontosabb, kellemes kiegyensúlyozott a hangzása. Letöltöttem a gyári appot, ami frissítés után már adja az eq-t. Igaz össz 3 csúszka van, de hagytam inkább alapon, mert így is kellemesen szól. Max hangerőt nem próbáltam, egyszerűen sem az udvaron sem a garázsban sem a hálóban nincs szükség rá. 60-70%-on is kellően hangos, és sem halkan hallgatva, sem hangosabban nincs torzítás. (tudom, ilyen bolti áron ne is legyen)
SZóval nekem bejött... és ahogy korábban írtam mivel kedvezménnyel jutottam hozzá, az ára sem fájt.
És lenne rögtöm egy kérdésem. Volt a családban egy JBL Clip 4 (csodás terepszínben narancs akasztóval)- de lábakélt egy kollégiumban.
Mi az a más gyártó terméke ami hozza ezt a szintet? Csak olcsóbban... mert 24.000 Ft azért a kis izéért nem túl baráti. Ha van tippetek- előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest