Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran
üzenetére
Hogy kell fw-t frissíteni?
Van valamilyen flesh-elős progi (benne van a pack-ban), mellette a firmware. USB-én rádugod a gépre → észleli → betallózod az fw.-t, majd megnyomod a gombot, és vársz → done.
Hasonlót csináltam már Tribit hangszórónál. Nem egy "rocket science", de tény hogy az OTA után nagyon kőbalta.ui: itt a link és úgy látom ott a leírás is ...
-
silver10
aktív tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Úgy hogy ne a tüzépen végezze.
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.