Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Úgy hogy ne a tüzépen végezze.
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- SSD kibeszélő
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Core i7 4790K
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.