Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #12565 üzenetére
" ... annak komoly oka van, hogy töredék áron szórja a termékeit."
Nem az, hogy most már tényleg "lehúzzák a rolót"? Évekkel ezelőtt volt hír itt-ott (Oluv is említette), hogy a Vifa befejezte (mondjuk azóta nem is jöttek ki új hangszórókkal). Gondolom eddig érte meg gyártani, és most már tényleg "kipörgetik" a készletet.#12566 csƵ
" ... az iOS app is gyengélkedik ... "
Az már akkor is sz@r volt, amikor a fentebb írt dolgokról hallottam. Ez alátámasztja, hogy ők ebbe időt / energiát már nem szándékoznak beletenni. -
válasz
Lami66 #12565 üzenetére
Lehet igazad van.
Vagy nagy termékfrissítés jön, és szabadulnak a régi raktárkészlettől, vagy pénzügyi gondok vannak és kell a bevétel bármi áron.
-Kicsit ezen elgondolkodtam, de furcsa igazából, hogy mindkét típusból (Helsinki, Oslo) csak a fekete Kvadrat textíllel szorult be a raktárkészlet nekik. Szerintem egy fekete kelendőbb mint egy sárga...Ugyanakkor az is fontos infó, hogy ezeknek jött egy frissített 2020-as modelljük és ezek azok. De ezeket a frissített modelleket is mindenhol 500 dollárért vesztegetik, a Vifa oldalán is. Vagy 100 helyet megnéztem. Egyedül a Telekom oldalán volt ez a nevetségesen alacsony ár. Külföldi oldalakon is elkalandoztam és hasonló a helyzet. A legolcsóbb ár az 429 dollár volt.Szerintem szimpla elárazás történt. Különben mi más magyarázná azt a dolgot, hogy a Reykjavik ami az egyik belépő szintű hangszórójuk 65.000 Ft a Telekomnál (és ez mindenhol ennyi), az OSLO meg csak 60.000?
OSLO-t megrendeltem két hete, ki is hozták és minden rendben van vele...
Hallgattam és azon töprengtem, hogy milyen sajnálatra méltó dolog az, hogy valaki inkább egy (tapasztalatból mondom) dobozhangú Charge 5-öt vesz 65.000 Ft-ért ez helyett.
Sőt, itthon van egy JBL Boombox 1 és azzal összehasonlítva a magasak sokkal szebben szólnak az OSLO-n, de ezt valahogy sejtettem, hogy így lesz... A mélyek erősebbek a Boomboxon de az engem már zavar. A Vifa sokkal természetesebben adja át a zenéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dune: Awakening
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- EAFC 25
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged