- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11948 üzenetére
Hát a porvédő alapján se volt nehéz megítélni hogy ez bizony"Made in China"
Sajnos pont azzal a gond hogy mivel nagy mennyiségben állítják elő és ez miatt minden filléres tételen sporolnak a cégek. Szerintem ott rontottak el mindent hogy már minden kínában készül. Azért régen a németek híresek voltak a precíz minőségről, a Dockin hiába német cég azért a hangszórót kézbe véve azért érezhető egy kínában van legyártva.Abban teljesen biztos vagyok ha ez a hangszóró németországban készül, biztos hogy jobb minőséget tudna produkálni.
(Erre remek példa) például a Dockin D Fine + Akkuja is, mert írta a múltban állitólagos D Fine 6600 vs 9000 Mah-es különbsége csak +16 percben jött elő.
Nekem a eredeti D Fine 14 óra 32 percet ment 52%-os hangerő mellet, és minő véletlen pont ennyi idő van a Plus verzió dobozára is írva.
Már gondoltam venni kéne egy MAH mérőt és megnézni Powerbank funkcióba valójában mennyit rejt.Igen, gondoltam megy még oluvnak a szekér. Csak a múltban valahogy sokkal nagyobb nézettséget generált mint a jelenben.
#11949Gsx-rr
Little Teardown Mifa A90
A kommentbe a tulaj azt írta papíron 60 watt, de inkább 20 watt a valóságban.
Mondjuk úgy mertek nagy álmodniA belsejét látva csak érezni, hogy "Made In China".
De hát 70 dollárért nem is szabad többet várni, a lényeg a hangja jó legyen az árához képest.Meg azt írtad elégedett vagy és szerinted vetekszik egy Motion +-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged