Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #11948 üzenetére

Hát a porvédő alapján se volt nehéz megítélni hogy ez bizony"Made in China" :C
    Sajnos pont azzal a gond hogy mivel nagy mennyiségben állítják elő és ez miatt minden filléres tételen sporolnak a cégek. Szerintem ott rontottak el mindent hogy már minden kínában készül. Azért régen a németek híresek voltak a precíz minőségről, a Dockin hiába német cég azért a hangszórót kézbe véve azért érezhető egy kínában van legyártva.

Abban teljesen biztos vagyok ha ez a hangszóró németországban készül, biztos hogy jobb minőséget tudna produkálni.

(Erre remek példa) például a Dockin D Fine + Akkuja is, mert írta a múltban állitólagos D Fine 6600 vs 9000 Mah-es különbsége csak +16 percben jött elő.
    Nekem a eredeti D Fine 14 óra 32 percet ment 52%-os hangerő mellet, és minő véletlen pont ennyi idő van a Plus verzió dobozára is írva. :U
    Már gondoltam venni kéne egy MAH mérőt és megnézni Powerbank funkcióba valójában mennyit rejt.

Igen, gondoltam megy még oluvnak a szekér. Csak a múltban valahogy sokkal nagyobb nézettséget generált mint a jelenben.

#11949Gsx-rr
    Little Teardown Mifa A90
    A kommentbe a tulaj azt írta papíron 60 watt, de inkább 20 watt a valóságban.
    Mondjuk úgy mertek nagy álmodni :K A belsejét látva csak érezni, hogy "Made In China".
    De hát 70 dollárért nem is szabad többet várni, a lényeg a hangja jó legyen az árához képest. :) Meg azt írtad elégedett vagy és szerinted vetekszik egy Motion +-al. :R

Új hozzászólás Aktív témák