- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Earfun elsőre kicsit "modernebbnek" tűnik:
• Type-C csati
• Bluetooth 5.0Elvileg mindkettő összekapcsolható egy ugyanolyan készülékkel, de a gyári oldalak tanulsága szerint az Earfun ilyenkor sztereó lesz a Tribit (StormBox) pedig - az én értelmezésem alapján - marad mono, csak megosztja a forrást a másik hangszóróval. Ennek azért nézz utána, ha fontos ...
Esetleg nézd meg ezt a review-t. Bele-bele tekertem, nem tűnik rossznak. Mondjuk erre pont nem tér ki, hogy két Tribit összekötve vajon tényleg sztereó-e (bár meghallgatva, ill. összehasonlítva a két Earfun-al, nekem úgy tűnik, hogy nem).
Ja, még egy érdekesség a fenti tesztből. Az Earfun-ban indoor és outdoor mód van. A csávó azt mondja, hogy az indoor inkább a mélyeket emeli meg, míg az outdoor a magasakat. Vagyis nincs igazán "flat" üzemmódja, szemben a Tribit-el, ami vagy "flat" vagy XBass módban tud működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest