Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Végül sok gondolkozás és ebayes licit után megrendeltem a Sony srs-xb30-at. EQ után pofátlanul nyomja neki
Azt azért nem mondanám hogy a beltéri hangrendszeremmel felvenné a versenyt de próbálkozik. Amit hallok hogy nem olyan minőség amit megszoktam. Hangkártyámmal sokkal szebben szolnak a számok , nyilván, node ha azt nézem hogy kültéren is használhatom stb... brutális
Következő lépcsőfokot látnék abban ha valamiféle hangkártyával lehet használni. Igaz csak egyszerű feladatokra vásároltam (pl : edzés , munkálkodás kint ) nem érzem ezt a 30 rugót kidobásnak. Örülök hogy ezt és nem a 20at rendeltem. Szóval elégedett vagyok , remélem a nyáron megjelenő széria még ennél is jobb lesz.(pl: töltés% hangosabban és pontosan mondja)
Ritka alkalmak egyike hogy nem találok fogást egy terméken de itt minden rendben van. Lehet tévedek de ez a hangerő bőségesen elég mindenre, partyzásra azért valami jobb hangcucc dukál
Azért ezt a 30k félve léptem meg mert még nem próbáltam ilyet és a wireless cuccokból kiindulva sokkal rosszabbra számítottam.Gondolkozom hogy veszek belőle még egy darabot hogy L/R be tudjam használni, leváltanám az egyik pakk felszerelt hangfalaimat az idióta kábelek stb... miatt de az már csak hangkártyával érné meg (még ha nem is létezik ilyen opció jelenleg)

Mielött elfelejtetném én kaptam hozzá töltőt , mintha valaki írta volna hogy nem adnak. (nem értek a töltőkhöz szóval csak annyi hogy DC-5V) Ez a max ugye ?
Köszönöm az ajánlást és szívesen ajánlom bárkinek , megéri az árát !

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jövedelem
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P robotporszívó
- Eladó Egyedi Fanatec Podium Steering Wheel Porsche 911 GT3 R!
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt azért nem mondanám hogy a beltéri hangrendszeremmel felvenné a versenyt de próbálkozik. Amit hallok hogy nem olyan minőség amit megszoktam. Hangkártyámmal sokkal szebben szolnak a számok , nyilván, node ha azt nézem hogy kültéren is használhatom stb... brutális