- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Előljáróban: Nem tudom, hogy ebből az információból lehet-e bármilyen következtetést levonni az XB-30 -al kapcsolatban ...
Nekem XB-3 van, az kb. 50 % -on tényleg tudja a kb. 24 órát. (Azért a sok "kb.", mert soha nem figyeltem a pontos hangerőt, csak beálltottam az autóban a kellemes szintet és mert mindezt több napi, alkalmanként 2 - 4 órás autózgatásokból "raktam össze".) -
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
Nem tudom, h töltés közben lehet e használni de az xb20 nem fog 18 órát menni neked. A 30 is csak bizonyos hangeron. Az xb20 helyett voombox 2 inkább. De az akku gyik ezekben. A dragakban van nagy akku.
(talán a 30 tudja a 24 órát, halkan. De ez passz mert igen ritka felhasználás. )
A net megmondja megy e töltés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest