- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Végül sok gondolkozás és ebayes licit után megrendeltem a Sony srs-xb30-at. EQ után pofátlanul nyomja neki
Azt azért nem mondanám hogy a beltéri hangrendszeremmel felvenné a versenyt de próbálkozik. Amit hallok hogy nem olyan minőség amit megszoktam. Hangkártyámmal sokkal szebben szolnak a számok , nyilván, node ha azt nézem hogy kültéren is használhatom stb... brutális
Következő lépcsőfokot látnék abban ha valamiféle hangkártyával lehet használni. Igaz csak egyszerű feladatokra vásároltam (pl : edzés , munkálkodás kint ) nem érzem ezt a 30 rugót kidobásnak. Örülök hogy ezt és nem a 20at rendeltem. Szóval elégedett vagyok , remélem a nyáron megjelenő széria még ennél is jobb lesz.(pl: töltés% hangosabban és pontosan mondja)
Ritka alkalmak egyike hogy nem találok fogást egy terméken de itt minden rendben van. Lehet tévedek de ez a hangerő bőségesen elég mindenre, partyzásra azért valami jobb hangcucc dukál
Azért ezt a 30k félve léptem meg mert még nem próbáltam ilyet és a wireless cuccokból kiindulva sokkal rosszabbra számítottam.Gondolkozom hogy veszek belőle még egy darabot hogy L/R be tudjam használni, leváltanám az egyik pakk felszerelt hangfalaimat az idióta kábelek stb... miatt de az már csak hangkártyával érné meg (még ha nem is létezik ilyen opció jelenleg)
Mielött elfelejtetném én kaptam hozzá töltőt , mintha valaki írta volna hogy nem adnak. (nem értek a töltőkhöz szóval csak annyi hogy DC-5V) Ez a max ugye ?
Köszönöm az ajánlást és szívesen ajánlom bárkinek , megéri az árát !
-
Rick3D
senior tag
válasz
Krill77 #4290 üzenetére
Jah semmi extra csak gondoltam rákérdezek hogy nálad mi a tapasztalat. Azt olvastam hogy 20% nál és alatta leveszi automatikusan a hangerőt , Maxon nem hinném hogy szükségem lenne bömböltetni
Én nem bulizásra veszem meg amperkodásra. Még nem rendeltem meg pont a hangerő miatt , kétlem hogy ekkora db re szükségem volna csak az akkumulátor ideje jónak tűnik.Sokadig pillantásra sem elhanyagolható hogy
20-> 12óra
30-> 24óra
Még ha ezek az értékek nem is állják meg a helyüket a gyakorlatban. Még gondolkozom -
Rick3D
senior tag
Sony SRS-XB30 lett a befutó már csak annyit kérdeznék hogy valamit olvastam a töltője speciális és mindenhol az volt hátránynak feltüntetve. Az innentől kezdve leesett , vennem kell hozzá node milyet ?
-
Rick3D
senior tag
válasz
Krill77 #4278 üzenetére
Visszaolvastam még jobban mint az első hszem írása elött és jelenleg az SRS-XB20 30 at nézegetem. A nagy kínálat miatt kérdezném hogy más gyártónak hasonló jó terméke esetleg van ? Illetve az igaz hogy töltés közben nem lehet a Sony hangszórókat használni ? Fontos lenne hogy hogy naponta 18-19 órát tudjam használni tehát ha töltenem kell és úgy nem működik az gáz ... nekem legalábbis. A 30nak dupla akkor az ideje mint a 20asnak , ez a valóságban is 12-24 óra ?
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék beszerezni egy bluetooth-os hangszórót és mivel nem vagyok jártas a témában és semmiféleképpen sem akarom magam beleásni ezért a ti segítségeteket kérném.
Árfekvésben 5~20e között nézelődnék elsősorban de ha hatalmas a különbség a 20 és 30 ezres között még azt is megfontolnám.
(Felőlem wifis is lehet vagy akármi csak gond nélkül tudjam használni a telómmal)
Használat : Beltéren - átlagos hangerőn nem visítva illetve kültér barkácsoláskor/közbe kocsiba.
Nem elsődleges szempont mert a telómhoz szeretném de esetleg létezik " rádiós " változat ?->vagy ez már túl oldschool elvárás ?
Melyik paramétereit érdemes figyelni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest