Hirdetés
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Európába készül, F1-es festéssel áll a Realme rajtrácsra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy 50%-os akció van a Tecsóban az összes bluetooth hangszóróra vettem kettő JBL Go-t és meg kell, hogy mondjam már sajnálom a pénzt amit kiadtam anno az Extreme-re. Félre ne értsétek az Extreme nagyon durván szól, de sajnos ezért áldozni kell a hordozhatóságból. Úgy értem míg azt "plusz egy táskaként" addig a Go-t szó szerint zsebre vágva vihetem. Nyilván nem akarom a kettőt összehasonlítani, mert nem egy szintről beszélünk , hanem a Go-t dicsérem. Méretéhez képest szerintem az egyik legjobb vétel. Nagyon szépen szól. Hangszín nyilván zene és beállítás kérdése de alapból is jól össze van hozva. Tecsó ráadásul cseréli ha gond van vele nem küldi szervizbe. A Go-t a gyári töltéssel 30%-körüli hangerőn 17,5 órán át hajtottam. Most kíváncsi vagyok az első "rendes" töltéssel mennyit megy majd de szerintem ez is nagyon jó. A családban most jön a második lányom így kellett egy kicsit szolidabb hangszóró de nekem ez tökéletes választás volt. Nagyon lehúzták sokan ezt a kis Go-t de nem értem miért. Persze a hasonlítgatás mindig abba fulladt, hogy egy 100 ezres kategóriát képviselő cucchoz hasonlították.
Nyilván mindenkinek más az igénye és az ízlése de aki kicsi, könnyen hordozható hangszórót akar venni neki tökéletes választás a Go.
És nem értem miért kell kompromisszumot vállalni. Miért kellene? Emberek egy cigis doboz méretről beszélünk. Az köt kompromisszumot aki ettől a pici doboztól Extreme vagy BoomBox hangzást vár.
Ebben a méretben szerintem semmi szégyellni valója nincs a Go-nak.
Persze ez csak a saját véleményem....Sok kellemes zenehallgatással töltött órát kívánok mindenkinek legyen akár egyedül akár családdal akár barátokkal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nyilván mindenkinek más az igénye és az ízlése de aki kicsi, könnyen hordozható hangszórót akar venni neki tökéletes választás a Go.