- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
-
misterX
csendes tag
Jah igen az más, hogy nyerészkedni akarnak, de ahogy látom szegről-végről egyet értünk: 5 ezret ér neked is.
Ennyiért tényleg jó!
Az Extreme meg nagyon túl van árazva!
Én 50-ért vettem egy barátomtól 2 hónaposan de utólag megbántam...
Szerintem nem ér annyit nem hogy 89-et amiért most adják.
-
misterX
csendes tag
Minden hipermarketet érint a készletkisöprés mint ahogy utána érdeklődtem ahol volt 9990Ft-ért ott most 4990Ft.
Igen és ajánlom, mert ennyiért best buy akinek ekkora méret elég...
Csak egy kérdés: Neked van Go-d vagy hallottál már szólni egy Go-t?
Tényleg nem akarok vitázni de mit vársz ettől a mérettől?
-
misterX
csendes tag
Itt a fórumozók 90% 5-15 ezer között keres szerintem hangszórót. Persze van sokkal de sokkal jobb is amit én spec hallottam egy B&O volt a típust nem is tudom ovál volt de relatív vékony, de olyat szólt, hogy beszabehu!
El sem hittem, hogy ilyen van de ott volt és persze azt sem hittem el mennyiért...Béke veled....
Sok jó dallamot és maradjunk annyiban, hogy mindegy miből hallgatod csak Te élvezd, mert ugye ez a lényeg...
-
misterX
csendes tag
Ha 5 ezerért jó akkor problem?
-
misterX
csendes tag
Komolyan mondom néha szégyellem magam, hogy "itthon" vagyok....
Én nem akartam senkit überelni, nekem csak ezek vannak és ha olvasod a hozzászólásom pont azt írom, hogy sajnálom a pénzt amit kiadtam az Extreme-ért amikor van egy Go is ami tökéletesen kiszolgál.
A 10 éves lányom szintén meg van elégedve, mert jobban szól mint a laptop hangszóró és mert természetesen rózsaszínű....
Szerinted apaként érdekel ennél jobb ár/érték arány?
Ha meg hallani akarsz szép hangzást szívesen megnézek veled egy jó filmet ha gondolod egy sör mellett.
Nem értem a támadást.....
Csak írtam véleményt....
A sajátomat...
De ha ez neked jó savazzál nyugodtan. Lesz@rom és hallgatok egy kis Chill Out-ot a Go-n.....
Én kérek elnézést!
-
misterX
csendes tag
Biztosan nagyon jó a Xiaomi is nem olvastad végig a hozzászólásom...
Van egy JBL EXtreme is ami meg nyilván széjjel b@sz mindent, mert nem ez a kategória...
Nekem nem kell aliexpressz meg hasonló várok 3 hetet.
Ez itt volt vihetem azonnal és ekkora méretben teljesen jó!
Megint csak támadni tudsz tipikus....
Itthon egy Yamaha 7.1 erősítőm van szóval van némi fogalmam a minőségi hangzásról de még mindig nem érted, hogy nem erről van szó?
Az Extreme persze jobb mint a Go a BoomBox jobb mint az Extreme de ha kicsi hangszóró kell jó hangzással a Go az egyik legjobb főleg így 4990 Ft-ért.De amúgy sem érdekel csak a véleményem írtam le.
Nem versenyezni akartam senkivel csak akit esetleg elbizonytalanított bármilyen vélemény a Go-val kapcsolatban felejtse el.
Ekkora méretben és ennyiért ajándék!Azt hiszem a héten még akcióban van a Tecsóban.
Ha valakinek kell segítség itt a Kiskunfélegyházi hipermarketben még van kettő megveszem és ha kell elpostázom ha kifizeti.
Szívesen segítek ha kell, nem fogtok csalódni benne.
Ui.: Ma csináltunk egy hatótáv tesztet: Nyílt téren 41,7m után kezdett el szakadozni...
Nekem ez fullos ennyiért!
Meg persze a Yamaha is majd 1 milláért a lakásban....
-
misterX
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy 50%-os akció van a Tecsóban az összes bluetooth hangszóróra vettem kettő JBL Go-t és meg kell, hogy mondjam már sajnálom a pénzt amit kiadtam anno az Extreme-re. Félre ne értsétek az Extreme nagyon durván szól, de sajnos ezért áldozni kell a hordozhatóságból. Úgy értem míg azt "plusz egy táskaként" addig a Go-t szó szerint zsebre vágva vihetem. Nyilván nem akarom a kettőt összehasonlítani, mert nem egy szintről beszélünk , hanem a Go-t dicsérem. Méretéhez képest szerintem az egyik legjobb vétel. Nagyon szépen szól. Hangszín nyilván zene és beállítás kérdése de alapból is jól össze van hozva. Tecsó ráadásul cseréli ha gond van vele nem küldi szervizbe. A Go-t a gyári töltéssel 30%-körüli hangerőn 17,5 órán át hajtottam. Most kíváncsi vagyok az első "rendes" töltéssel mennyit megy majd de szerintem ez is nagyon jó. A családban most jön a második lányom így kellett egy kicsit szolidabb hangszóró de nekem ez tökéletes választás volt. Nagyon lehúzták sokan ezt a kis Go-t de nem értem miért. Persze a hasonlítgatás mindig abba fulladt, hogy egy 100 ezres kategóriát képviselő cucchoz hasonlították.
Nyilván mindenkinek más az igénye és az ízlése de aki kicsi, könnyen hordozható hangszórót akar venni neki tökéletes választás a Go.
És nem értem miért kell kompromisszumot vállalni. Miért kellene? Emberek egy cigis doboz méretről beszélünk. Az köt kompromisszumot aki ettől a pici doboztól Extreme vagy BoomBox hangzást vár.
Ebben a méretben szerintem semmi szégyellni valója nincs a Go-nak.
Persze ez csak a saját véleményem....Sok kellemes zenehallgatással töltött órát kívánok mindenkinek legyen akár egyedül akár családdal akár barátokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest