- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #20157 üzenetére
" ... már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik ... "
Én ugyan nem bújtam a netet (mert az Uboom X mellett kb. semennyire sem hoz izgalomba), de azért – merő kíváncsiságból – megnéztem / hallgattam Alan tesztjét, és most belehallgattam a Dominik Reviews csatornán lévőbe.
Ahogy azt már korábban is írtam, az én szubj. véleményem szerint is jobb a 3-as wifi. Ez nem azt jelenti, hogy a "sima" 3-as vagy épp a 4-es rossz lenne, de a 3-as wifi hangolása nekem jobban tetszik.
Az megint más kérdés, hogy beltérbe egyszerűen sok (fárasztó lehet hallgatni). Sajnos ezek még mindig "csak" boombox-ok, és messze nem olyan jól használható "svájci bicskák", mint az Uboom X." ... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy ... "
Az tényleg nincs sok. Cserébe – ahogy fentebb írtam – annyi mély, és hangerő, ami – nekem biztosan – sok lenne.
Szerintem a Go + Play 3 szintű hangszórónak nincs piaca (legalábbis a JBL-nél egészen biztosan ezt gondolják). Nem lennék meglepve, ha nem készülne majd 4-es. Arra is kíváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e 4-es wifi és/vagy a korábban említett "pro" változat aptX támogatással. Bár utóbbinak se lesz sok értelme, ha nem foglalkoznak a hangolással, ill. az is ilyen "1 dimenziós" marad.#20161 carl18
"Végre egy igazi Boombox". ← igen, de ez nem azt jelenti, hogy jó is, ill. bárkinek (bármire) ajánlott lenne.
"Szerintem jól szól, még egy Uboom X össze hasonlítás kéne jó minőségbe."
Erre már most "vakon" azt mondom, hogy indoor (de akár outdoor is), bizonyos hangerőig – zenétől függetlenül – az Uboom X jobb. Aztán ha emeljük a hangerőt, akkor nyilván utóbbi elvérzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest