Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
" ... már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik ... "
Én ugyan nem bújtam a netet (mert az Uboom X mellett kb. semennyire sem hoz izgalomba), de azért – merő kíváncsiságból – megnéztem / hallgattam Alan tesztjét, és most belehallgattam a Dominik Reviews csatornán lévőbe.
Ahogy azt már korábban is írtam, az én szubj. véleményem szerint is jobb a 3-as wifi. Ez nem azt jelenti, hogy a "sima" 3-as vagy épp a 4-es rossz lenne, de a 3-as wifi hangolása nekem jobban tetszik.
Az megint más kérdés, hogy beltérbe egyszerűen sok (fárasztó lehet hallgatni). Sajnos ezek még mindig "csak" boombox-ok, és messze nem olyan jól használható "svájci bicskák", mint az Uboom X." ... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy ... "
Az tényleg nincs sok. Cserébe – ahogy fentebb írtam – annyi mély, és hangerő, ami – nekem biztosan – sok lenne.
Szerintem a Go + Play 3 szintű hangszórónak nincs piaca (legalábbis a JBL-nél egészen biztosan ezt gondolják). Nem lennék meglepve, ha nem készülne majd 4-es. Arra is kíváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e 4-es wifi és/vagy a korábban említett "pro" változat aptX támogatással. Bár utóbbinak se lesz sok értelme, ha nem foglalkoznak a hangolással, ill. az is ilyen "1 dimenziós" marad.#20161 carl18
"Végre egy igazi Boombox". ← igen, de ez nem azt jelenti, hogy jó is, ill. bárkinek (bármire) ajánlott lenne.
"Szerintem jól szól, még egy Uboom X össze hasonlítás kéne jó minőségbe."
Erre már most "vakon" azt mondom, hogy indoor (de akár outdoor is), bizonyos hangerőig – zenétől függetlenül – az Uboom X jobb. Aztán ha emeljük a hangerőt, akkor nyilván utóbbi elvérzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Parfüm topik
- E-book olvasók
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő