Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Pixx96 #20157 üzenetére

" ... már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik ... "
    Én ugyan nem bújtam a netet (mert az Uboom X mellett kb. semennyire sem hoz izgalomba), de azért – merő kíváncsiságból – megnéztem / hallgattam Alan tesztjét, és most belehallgattam a Dominik Reviews csatornán lévőbe.
    Ahogy azt már korábban is írtam, az én szubj. véleményem szerint is jobb a 3-as wifi. Ez nem azt jelenti, hogy a "sima" 3-as vagy épp a 4-es rossz lenne, de a 3-as wifi hangolása nekem jobban tetszik.
    Az megint más kérdés, hogy beltérbe egyszerűen sok (fárasztó lehet hallgatni). Sajnos ezek még mindig "csak" boombox-ok, és messze nem olyan jól használható "svájci bicskák", mint az Uboom X.

" ... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy ... "
    Az tényleg nincs sok. Cserébe – ahogy fentebb írtam – annyi mély, és hangerő, ami – nekem biztosan – sok lenne.
    Szerintem a Go + Play 3 szintű hangszórónak nincs piaca (legalábbis a JBL-nél egészen biztosan ezt gondolják). Nem lennék meglepve, ha nem készülne majd 4-es. Arra is kíváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e 4-es wifi és/vagy a korábban említett "pro" változat aptX támogatással. Bár utóbbinak se lesz sok értelme, ha nem foglalkoznak a hangolással, ill. az is ilyen "1 dimenziós" marad.

#20161 carl18
    "Végre egy igazi Boombox". ← igen, de ez nem azt jelenti, hogy jó is, ill. bárkinek (bármire) ajánlott lenne.
    "Szerintem jól szól, még egy Uboom X össze hasonlítás kéne jó minőségbe."
    Erre már most "vakon" azt mondom, hogy indoor (de akár outdoor is), bizonyos hangerőig – zenétől függetlenül – az Uboom X jobb. Aztán ha emeljük a hangerőt, akkor nyilván utóbbi elvérzik.

Új hozzászólás Aktív témák