Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Rég jártam már erre (már a Motion Boom-om is 3 éves
), mert igazából meg vagyok elégedve a technikákkal (korábban itt részleteztem mivel vagyok ellátva), működnek, jól szólnak, így nem is terveztem újat vásárolni. De hát valaki bedobta a BB topikba a refurbished Soundcore cuccokat 😅
Rendeltem is egy Space One fejhallgatót. Aztán tanakodtam még egy Boom 2-n is. Sajnos rákeresni nem tudtam itt("Sajnos nem lehetséges 2 karakternél rövidebb szavakra keresni!"), simán Boom-ra meg hiába keresek, mert az összes hangszórójukat így nevezikPedig biztos volt már téma, pont ezért nem is dobtam be a kérdést, hogy milyen lehet a Motin Boom-hoz képest. Youtube videók és az adatok alapján elvileg valamivel jobban kell szólnia. Szóval végül berendeltem egyet 66€-ért. A fejhallgató 40€ volt. Kíváncsian várom őket. Bár így lehet, hogy valamit el is kellene már adnom
Remélem nem lesz gond amiatt, hogy újracsomagoltak.. Nem ugyanaz a szitu, de pont nemrég Euronics-nél szívtam meg, rámsóztak egy porszívót, ami kiállított darab volt. Elhoztam mert egy darab volt és állítólag nem volt központi raktáron se több belőle. Itthon kiderült, hogy sérült a kijelzője. Másnap tudtam rendelni egy újat, akkor már volt raktáron, a sérültet meg visszavették szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- EAFC 26
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest