Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Szerintem nincs a füleseddel semmi gond
, ....ezek a videók alatt nálam is a fejesek/fülesek dettó így nyomják a mélyet, pl. a partybox-os videó után még mindig az államat keresem.... Szerintem a fizikát nem lehet megb@szni, de ebben a videóban mégis sikerült, az uboom x sokszor olyan mélyet tól mint partybox 100
.....az extreme 4 produkciója meg kimondottan szánalmas az x mellett...ok, hogy valamivel kisebb a teljesítmény/súly, de azért na....
Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy ezek a videók nincsenek-e kicsit (nagyon) megcsavarva...
<Adamsky> #17470
Boom 2 Plus vs. JBL Boombox 3
60%-ig nem kérdés, hogy jbl, viszont 75%-tól a boombox 3 teljesen elfogyott, boom 2 plusnál nincs olyan látványos teljesítmény vesztés, sokkal kiegyensúlyozottabban szól 75% felett és max. közeli hangerőnél is mint a jbl
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Flint 2 OFF topik
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ....ezek a videók alatt nálam is a fejesek/fülesek dettó így nyomják a mélyet, pl. a partybox-os videó után még mindig az államat keresem.... Szerintem a fizikát nem lehet megb@szni, de ebben a videóban mégis sikerült, az uboom x sokszor olyan mélyet tól mint partybox 100
.....az extreme 4 produkciója meg kimondottan szánalmas az x mellett...ok, hogy valamivel kisebb a teljesítmény/súly, de azért na....